Jacanje zenskih prsnih misica... |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Sijecanj 2007 at 16:41 |
|
Koje su vjezbe za jacanje prsnih misica?Ja imam dosta jake noge,al sam gore slaba.
Edited by Tanja |
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sklekovi su majka svih vjezbi pa tako i za prsa...
|
||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ovdje malo pogledaj , ima ih dosta a po meni su najbolje bench(ravni,kosi kontrakosi) https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=66&P N=š Radis iste vjezbe kao za muskarce ,nema razlikeEdited by caba |
||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lupaj po benchu! Malo ce te muski u pocetku cudno gledati, ali to je meni najjace.
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zenske grudi nisu misic vec nesto savim drugo(zlijezde i masno tkivo).ispod grudi se nalaze misici i ligamenti..kolicina masnog tkiva u grudima je odredjena genetski,tezina,starost zdravstveno stanje zene,pa se na oblik grudi nemoze uticati direktno vec posredno : djelovanjem na vene,limfu ligamente i misice..znaci vjezbanjem i masazom......koristenje masine za veslanje je dobro kao i sklekovi Edited by emilio |
||
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ja ni spominjala grudi. Vec cijeli dio ispod vrata i izmedju ramena.
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
greska u koracima,,,,mislio sam na savim nesto drugo...... |
||
Tanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jos najbolje da si vjezbom mozes povecat grudi sve bi zenske bile u teretani, mi muski bi bili ugrozena vrsta u teretani haha
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[QUOTE=Tanja]Koje su vjezbe za jacanje prsnih misica?QUOTE]
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
E pa sad, tko je tu lud?! Prsni misici izmedu vrata i ramena? Dobra fora... |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, to i ja kazem , al dobro mozda se i moze malo ucvrstit te cice sigurno moze, pa vidis kako ove sportasice imaju dobre uvijek
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
vjezbe za prsa ,(radi se o djevojkama ),mogu dovesti do smanjenja grudi............istope se na neki nacin pa eto ti tu problema.....
|
||
Tanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma to je povezano ,,,,,kao viseca kuhinja........viva italija
|
||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao viseca kuhinja hahahah emilio legenda
P.S. Tanja znam da nisi na to mislila samo se malo sprdamo |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |