Stomak-kako poravnati? |
Post Reply |
Author | |
extii
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2007 at 01:01 |
Pozdrav svima, nova sam ovdje i treba mi vasa pomoc ili savjet.
Visok sam š93cm nisam siguran koliko kg oko š00, ruke i noge su mi savrseno mersave i proporcionalne, ali imam dosta masnih naslaga na stomaku. Bavim se kosarkom, rekreativno, 3 puta u tjednu, i to sto igramo je zaista jak tempo, tako da mi fizicke aktivnoste ne nedostaje. Interesuje me kako da se rijesm naslaga na stomaku, da li su to trbusnjaci i koliko ih treba dnevno raditi i da li postoji jos neka efikasna vjezba za to podrucije? |
|
vanna
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2007 Location: United Kingdom Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i tebi.
jedan od najefikasnijih metoda rjesavanja masnih naslaga i postizanje "lean" izgleda (sto podrazumijeva i stomak) je redoviti unos proteina i vjezbanje trbusnih misica. neko je opce pravilo da svi mi imamo trbusne misice, samo se treba rjesiti svih masnih naslaga da bi postali vidljivi i vjezbom ih mozes naglasiti. vjezba ima na desetke i na tebi je da si odredis tempo vjezbanja. http://www.sixpacknow.com/abdominal_exercises.html http://www.wikihow.com/Get-Six-Pack-Abs rezultati ne dolaze preko noci (jedino ako imas liposukciju, hehe) i nastoj biti uporan!!! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poslozi si kvalitetnu prehranu i sa jakim tempom treniranja trebao bi se rijesiti tog viska sala. Prehrana je najvaznija.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav extii i vanna, dobrodosli na forum
Za skidanje sala je najvaznija prehrana, a trbusnjaci ne skidaju salo , nego povecavaju trbusne misice i tako su oni vidljiviji. Usput, Vanna dobri linkovi, mozes ih stavit i u temu "gif prikaz vjezbi" da to sve bude na jednom mjestu! A skidanje sala nije brz proces, samo ti extii pazi na prehranu i vjezbaj, vidim da vec imas dosta fizickih aktivnosti pa to valjda nece bit toliki problem jer si vec naviknut na vjezbanje! Inace, radite li na treningu sklekove i trbusnjake? |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za topljenje masnog tkiva opcenito jedino ucinkovito rijesenje je crobna aktivnost duljeg trajanja a manjeg intenziteta. Ako nemas pulsmetar za mjerenje frekvencije srca onda to mora biti takav intenzitet da u svakom trenutku mozes pricati dok vjezbas. Kosarka je ancrobna glikoliticka aktivnost sto znaci da tijelo dobiva energiju iz glikogena a ne iz masnog tkiva. Trbusnjaci i sklekovi imaju zanemariv ucinak u topljenju masnog tkiva. Ako hoces malo ubrzati proces uzmi si L-Carnitine. Edited by fitnessHr |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |