Ako moze mala pomoc |
Post Reply |
Author | |
Bolton
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2007 at 21:51 |
Posto sam pocetnik u fitnesu, molio bih malo iskusnije da mi daju par saveta. Ima š9 godina visok š94 tezak 89kg. Imam mali problem zbog koga sam i poceo da vezbam nisam zadovoljan svojim ramenima i grudima previse sam "uzak" vezbam nekih mesec i nesto vise dana. Postizem neke rezultate sto se tice tezine koju dizem ali masa misica mi nimalo nije povecana. Jos jedno potanje da li bih mogao da uzimam kreatin ili nesto drugo. Predlozite mi neku kombinaciju kako da povecam masu i sirinu.
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za povecanje misicne mase potreban je trening, prehrana i odmor. Sto se tice prehrane moja preporuka je whey protein odnosno protein sirutke, povecan unos ugljikohidrata bilo prehranom bilo dodatcima prehrani i ako imas mogucnosti onda i kreatin. I jos jedan savjet, bez obzira sto ti zelis povecati prsa i ramena nebi smio zapostaviti i ostale misicne grupe i pazi da imas dovoljno odmora izmedju treninga.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se, nemoj nikako se sad samo na to usredotociti , nego vjezbaj sve skupine misica, jer bi ti tijelo inace nakon duzeg neravnomjernog vjezbanja postalo neproporcionalno, a to nikako nije lijepo!
I nemoj sad mislit da ces u 2-3 mjeseca vjezbanja postic neznam kakve rezultate, budi strpljiv, vjezbaj i pazi na prehranu te mozes uzet te dodatke prehrani koji ti pasu i vidjet ces pomak, ali nista odmah i brzo Samo polako, i uzivaj u vjezbanju i izgradnji svoga tijela |
|
Bolton
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savetu. Naravno da necu raditi samo jednu grupu misica toliko bar znam ali kao prioritet bih stavo grudi i ramena. Moji treninzi su 3 dana rada pa jedan odmora tako da obuhvatim sve grupe misica.
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo bi bolje za pocetak da radis poslije svakog treninga jedan dan odmora da se tijelo stigne oporaviti za slijedeci trening
|
|
Bolton
Post Options
Thanks(0)
|
Nije meni problem ovaj sistem treninga jer ja sam sportista bavio sam se kosarkom 6 godina, plivanjem, trcanjem tako da imam kondicije i energije ali nemam masu misica.
|
|
fitnessHr
Post Options
Thanks(0)
|
Da, pa upravo u tome i je problem za misicnu masu je potrebna prehrana i odmor. Misic raste u fazi odmora ako ima dovoljno " hrane".
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, zato ti i nisu rasli misici jer nisi imao odmora, misici ne rastu kad treniras , nego kad se odmaras
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuo sam i ja ono , eat sleap train !?
il nekim drugim redom |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
eat sleep train -REPEAT!
Edited by David |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
e , e... to
|
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
ono sto ti je prioritet radi na pocetku treninga i kloni se sprava (tipa Smitt machine) i drzi se slobodnih utega jer ces tako zaposlit veci broj misica ("stabilizatori") i rezultat ce biti bolji. I budi uporan, mjesec dana nije nista |
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |