ljudi pomažite...trebam na masu |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2010 at 20:43 |
||
prvi put sam na nekom forumu...brate jedva se ovdje snalazim :D
u biti imam problem...trebam poraditi na masi..redovito vježbam i krenio sam uzimat proteine 90..cuo sam kako ti proteini mogu oštetit jetru..jel to istina? i još me zanima da li da idem u teretanu ili da treniran tai boks i brazilski yiu yitsu?koja ce biti razlika? |
|||
stipo...
|
|||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa možeš i teretanu i trenirat jedno od to dvoje...ako imaš
vremena zašto ne. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako hoces poradit na masi onda odi u teretanu jer su thai boks i jiujitsu crobni sportovi i tu ne mozes dobit na masi tj jako tesko ma nemogu proteini ostetit jetru, samo u ako unosis previse proteina(450-500g ) dnevno |
|||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala...znaci da nastavim vježbat i unosit proteine (samo 30 grama poslje vježbanja)?
a nemam baš vremena za to sve..pa zato pitam.. |
|||
stipo...
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako ces masu radje teretanu. jel to neki hy pro 90 ako je slobodno uzimaj
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vjezbaj u teretani,tih 30 g uzmi poslije treninga i dodaj tu 50-60 g grožđanog secera btw:za dobivanje na masi trebas i odgovarajuci program prehrane jer tih 30 g proteina nije dovoljno ...pogledaj u FAQ |
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam trenirao savate box, i najcešce radio kružni trening i naravno išao u teretanu
|
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
to sam kupio u dm...das gesunde plus eiweiss 90..
ok pogledat cu tam.. i dok si treniro savate box jel si dobio na masi?kakav ti je to kružni trening? imam oko š84 i 70kg..tak da bih stvarno trebao poraditi na masi |
|||
stipo...
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
hmm ajmo rec da je to trening za skidanje sala i takav trening tebi nije preporucljiv ako hoces masu, radi rađe prsa/biceps....leđa/triceps...noge/ramena ili nesto slicno |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U teretani ces definitivno prije dobit masu.. ali naravno da moras srediti prehranu.. najvaznije da budes u kalorijskom suficitu (unos veci od potrosnje).. Ubaci kreatin koji ce ti dati snage.. Imas na t-nation brdo programa za masu, te na building-body.com.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha...onda idem u teretanu..samo se moram rasteretit malo škole..i jel trebam odma ujutro vježbat? ili u toku dana?ti svi napitci nisu štetni za zdravlje (ipak je to ispred svega).. hvala ljudi
|
|||
stipo...
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma ne brini nije stetno ...dapace zdravije je od vecine hrane koju jedemo inace preporucuje se vjezbat barem dva sata poslije ustajanja jer su u jutro kralježnjaci nabubreni i postoji veca opasnost od ozljeda.. Edited by soner_9393 |
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
super onda jel se sad preporucuje ili ne?malo si recenicu iskompliciro
|
|||
stipo...
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bolje ti je popodne odradit utege.. dok uneses dovoljno hrane u sebe.. |
|||
|
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davore, proteini su odlicna stvar, ali kreatin- među lijecnicima i farmaceutima ti je trenutno velika debata oko toga jel ga dobro unositi umjetnim putem---povecan kreatinin (njegov metabolit) u krvi moze dovesti (kako sumnjaju) do ostecenja bubrega i na tome se trenutno vrše istraživanja. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nece ti doci do ostecenja bubrega ako konzumiras 5g dnevno i 3L vode.. bez brige... A opet snaga ce ti porast, pocet ces dizat vece tezine i s kvalitetnom prehranom, eto mase |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |