Vježbe za prsa |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2010 at 13:42 |
||
Koje vježbe za prsa radite?
Koje su vam vježbe za prsa NAJ, a što ne volite raditi? Osobno mislim da su sklekovi vrhunska vježba za prsa, zatim potisak bucicama na klupici, fly bucicama, dipsevi, kosi bench i to je to što radim. Imamo clanak na ovu temu: Vježbe za prsa Vi? Radite li onaj leptir? što radite s ovog popisa - video vježbe za prsa? Koliko cesto radite prsa u svom treningu? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja se mucim sa muškim sklekovima...ali napredujem....
A inace sam tek pocela vježbice za prsa.... još imam laganu upalu od srijede..... |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najdraža vježba Incline BP, ne volim dipse
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja odradio danas dipse i definitivno su mi draži od incline BP-a. |
|||
|
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
najviše radim sklekove (:
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znao sam raditi sklekove š40 komada / dnevno i tada su mi bila najveca prsa no ikad. Sklekovi su odlicna stvar. |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ravni bench
kosi bench (nekad s bucicama) dips razvlacenje sajlama ... najdraza vjezba za prsa mi je dips.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni su benĐole opcenito naj vježbe a što se dipsa tice, ne odgovaraju mi baš jer najviše pogodim tricepse,a klasicno radim-znaci brada je na prsima,laktovi su vanka i malo sam nagnut naprijed i sve jedno mi prsa ne odrade onako kako bi ja htio, jel ima neka druga fora da mi prsa bolje odrade na dipsevima ? |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Heavy deadlift
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najdraža vježba za prsa ti je DL |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja sam nedavno ubacila prsa u tjedni raspored..isto srijedom radim radim kosi, ravni i kontrakosi, leptir, i na kraju sklekove, pocenem s muškima pa kad više ne ide prijeđem na ženske, jer ih radim na kraju treninga kad više ne osjetim gornji dio tijela ...a u cetvrtak i petak je upala na rasporedu |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sklekove radim najviše uz INSANITY:...pa je više neki kardio oblik i isto budu ko na kraju tak da rikavam.... |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za prsa ravni bench, kosi bench i dipsevi s opterecenjem.
Trebam kroz para dana radit sklekove na karikama, mislim da bi to trebalo bit ubitacno. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joooj INSANITY...kad dođu sklekovi na red ja sam mrtva! mogu sve one blesave oblike cucnjeva i skokova, skakutanja oko vlastite osi i slicnih ubijacina od vježbi, ali sklekovi me dotuku! push-up jacks...auuuuuu |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gironda dips(sa opterecenjem), fly,bucice i cross masina, ali uglavnom kosi sa nagibom od 30 stupnjeva, od benca je to giljotina,,,iako radim benc i ravni i kosi, smatram da je to vjezba navise za prednje rame i triceps. toliko od mene
|
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može bit, a i ne mora. Ovisi jel ti rame i triceps dominiraju naspram prsa, meni prsa odlicno reagiraju na benĐole, cak bolje od dipsa. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |