mrtvo dizanje |
Post Reply |
Author | |
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2010 at 10:53 |
zanimaju me samo osobna iskustva,ne teorija.
na koji nacin izvodite mrtvo dizanje?kakav je ucinak ove vježbe na vas osobno? takodjer me zanima koja vam širina hvata kod bencha najbolje razvija prsa? npr. meni paše da su ruke postavljene što šire |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam kome što paše...meni najprije otkažu podlaktice i šake...a najviše pogodim ložu...i nešto leđa.....
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice DL-a, previše me iscrpljuje a pošto se ne bavim direktno PL-om nego BB-om polagano ga izbacujem,znaci radim ga povremeno , radit cu samo stiff leg DL u svrhu izoliranja zadnje lože. Bench pressevi su mi opcenito najdraže vježbe i radim milijun varijacija, znaci uski, široki hvat, kosi, ravni...znaci stalno mjenjam. A što se širine hvata tice, nebih ti preporucio da radiš s nekim jako širokim hvatom jer dosta stradaju rameni zglobovi, znaci malo šire od ramena je ok, što ti je uži hvat više ce radit tricepsi. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
kažem meni paše da su ruke postavljene što šire dobro možda to i nije toliko široko koliko se meni cini
našao sam si tih par "širini",uvjek mjenjam par cm uže-šire i prsa mi se polako pocinju razvijat. godinama sam radio odprilike istom širinom hvata i stalno sam bio isfrustriran kak mi prsa ne rastu a oduvjek sam htjeo imat ogromna prsa i nije mi jasno kako sam mogao biti tako glup i ne raširiti malo ruke,još uvjek sam ljut na sebe zbog toga a znao sam da je uži hvat za triceps,normalan i malo širi za prsa a da taj jako široki uništava ramena kako i ti kažeš al izgledaa da meni baš taj širi hvat odgovara ,kažem još jednom možda on i nije toliko širok,trebao bi vidit kak drugi rade. ruka mi je pristojno velika,pogotovo triceps i rame zahvaljujuci pogrešnom vježbanju bencha gdje sam u biti vježbao triceps a možda su mi baš te vece ruke preuzele teret jel su puno jace od mojih jadnih prsa pa se prsa nisu razvijala.kažem sad je ok ,napokon sam našao svoju širinu a radim i s bucicama pa sve polako dolazi na svoje mjesto. nepismen sam a napisao sam roman,sad ja teoretitziram a napisao sam da me zanimaju samo vaša osobna iskustva dalila mrtvo dizanje i je složena vježba i pogadja više mišica,drago mi je da si uspjela pogodit i ledja Edited by ifaš98š |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, stvarno si roman napisao
Pa je, stvar je u tom da stalno treba mijenjat širinu hvata, kosinu isl. jednostavno da se mišic ne navikne na određenu varijantu BP. A što se tice velicine tricepsa, da vjerovatno preuzimaju prevelik posao, a možeš probat npr. prije prsa odradit par serija tricepsa, jednostavno da ga umoriš pa onda prsa moraju preuzet vecinu posla jer triceps nece bit u mogucnosti. Također možeš izbacit BP na neko vrijeme i ubacit neke izolacije tipa fly-eva pa donekle "ojacat" prsa da kasnije prsa obavljaju veci dio posla u BP-u. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa odradi giljotinu na benc presu i da vidiš kako rade prsa
|
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
da ovo je dobra fora da triceps prije umorim,na to sam totalno zaboravio.iskoristit cu to |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
neznam šta je giljotina |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
evo našao šta je giljotina,svakako cu je isprobat.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |