missbig - FIT u 90 dana |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 21:25 |
Dakle, ovdje slijedi moja prijava.
Cilj mi je mršavljenje i oblikovanje tijela. Imam iskustva u teretani, 5 mjeseci idem kontinuirano, za to vrijeme sam skinula 5 cm u struku i uspjela malkice dobit na obliku ali nemam trenera i prakticki izmišljam vježbe. Problem mi je i planiranje prehrane zbog starih navika. Smatram da bih ostvarila svoj cilj skidanja cilja kad bi mi netko pomogao svojim savjetima, pohvalama i pokudama, u planiranju prehrane i prijedlogu vježbi. Po zvanju sam dipl.ing. elektrotehnike, ali sam trenutno nezaposlena. Dob:27god. Visina: š58cm Težina: 69,6kg Struk:87,5cm Ruke:30cm Noge:55,5cm Prsa:96cm |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno reci odakle si i postavi svoje slike.
MartyL bi te mogla voditi.. ako si iz ZGa.. još bolje. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
Uh evo i slika...
Nisam iz Zg, vec sam kontaktirala MartyL i u dogovorima smo... |
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
evo jos slika vaganja
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zadovoljna..lijepo žensko tijelo...
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala martyL, nadam se da ce bit još ljepše nakon natjecanja...
|
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej miss molim te objasni mi kako da stavim fotke, ja sam isto kog Marty L?!
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
MissBig, kako ide? :))))
Piši nam malo! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
missbig, gdje si nam?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
evo me. imam pretrpan raspored pa nisam cesto na forumu ali uredno se cujem sa martyL. pa moram priznat da sam zadovoljna, ali moj sef nije :D . kad god me trazi, ja sam na wc-u, hehe. papam po planu, vjezbam po planu, ali imala sam mali okrsaj sa redom cokolade jucer. nisam mogla odoljet. malo me sad pece savjest. al nastojim da mi se to ne desava.
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo se nemoj utopiti u grižnji savjesti. To te može povuci da odustaneš. Idi dalje! Svaki trud se zbraja i sve što ulažeš, vrijedi! Svaki dan za danom. :))))
Zaboravi na taj red cokolade. I inace, ako osjecaš jaku žudnju za slatkim, popij vode odmah! Proci ce želja. Ja sam sad toliko odlucna i jaka u ovome i toliko me više veseli ne-kukanje pred ogledalom nego 3min. užitka u hrani - da je postalo lako! Svaki dan se nagradi necim finim nakon treninga. Meni je popit proteinski shake i komadic weider cokoladice proteinske, mrak! I kad pomislim na slatko, sjetim se da cu docekati taj dio dana. Ili fini caj. Kava s natrenom. Ima puno toga u cemu se može uživati. A vjerujem da smo obje tipovi koji vole uživati u hrani, tako da.... nije nam lako. Ali možemo mi to! Koliko traje užitak u cokoladi? 5 min. Koliko traje užitak bivanja u lijepom tijelu? 24h/dan! :)))))) (to cu si morati napisati negdje za vrijeme kriznih dana) Sretno! |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
ej hvala!
uspjela sam do sad skinuti š,5kg, šcm u struku. ovo je stvarno motivirajuce, a ono sto je ann rekla isto... nabavila sam whey od cokolade, mljac! a mislim probat i onaj od kokosa da vidim jel dobar, naravno kad ovoga potrosim... |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, bravo!!!!!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
lijepo....baš super...svi smo se pokrenuli....
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |