Svaki savjet je dobrodosao ;) |
Post Reply |
Author | |
Djevojka_sa_sela
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2010 at 01:21 |
Pozdrav svima!Ovako,visoka sam š65 i imam 60kg.Muce me masne naslage na trbuhu i bedrima :/.Inace sam hedonist,volim uzivati u dobroj klopi i poslje to dobro zaliti pivicom ali sta je,je dosta je bilo!I sama vidim da vise tako ne mogu nastaviti,zato sam se odlucila za promjenu. .Promjeniti nacin prehrane i ubaciti koju tjelesnu aktivnost.Izbacila sam sav junk food iz prehrane i razne gluposti.Jedem pilece/purece bijelo meso,tunu,posni sir,povrce(najvise rajcicu i papriku,zelenu salatu),voce(najvise jabuke,kruske,limun,grejp,kruske).Zobene za dorucak.Izbacila sam gazirane sokove.Pijem samo vodu,kavu i zeleni caj,alkohol sam svela na minimum.Pivo vise ne pijem,eventualno vino.Zanimaju me vasi prijedlozi u vezi prehrane,sta jos mogu jesti?Mogu li trcanjem i voznjom bicikla smanjiti masne naslage?
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcanjem i vožnjom bicikla možeš smanjiti masnoce tako da ce se iste korsititi kao energije nakon što se ugriješ :)
ali to nece rezultirati laganim trckaranjem š-2 kilometra ili laganom vožnjom bicikla... treba baš "zapeti" :) |
|
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
tocno to samo vise trcanja i bicikl..i kalorije gubids ko
ludo..nis neide odjednom..:) radi to par mjeseci i vidices rezultate..za dosta kila mrsavija..hehe najbolje se dobro osjecat u svome tjelu |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |