coas |
Post Reply |
Author | |
m2
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2010 at 07:52 |
Naisla sam juce na ovaj forum i fascinirale me slike forumasa.transformacije su super.javise mi se svidja i pohvalila bih `ziku`´ ciji avatar i slike daju samu motivacije.ova slika je sa mora gde sam imala imala i radila na misicima i definiciji ali posle š0dana na moru u spaniji sam se vratila samo sa viskom kilograma i mlitavim telom.sve mi se tamo okrenulo...nisam jednostavno mogla nastaviti po mom programu i ishrani.fakticki je bilo nemoguce.i zivot je tamo sasvim suptoran od mog svakidasnjeg.tamo smo tek u 23h izlazili a inace sam vec u 7.snu u normali.telo je jos uvek umorno i iscrpljeno.pa se sada polako vracam.inace sto se tice samo skidanja kilaze,jos pre 4.god sam sa 55kg na 40kg skinula ali sa mnogo razlicitih tipova ishrane.nista nisam znala o tome i zdravom nacinu zivota.bila sam mlada i naivna i samo htela smrsati.puno sam trenirala a pri tom sam se bavila godinama odbojkom,pre toga gimnastikom...mnogo trcala na crobik isla..fakticki sve sto samo iscrpljuje telo i znoji a ne oblkuje.nikada nisam tegovima radila ozbiljno i plasila se cak da ne dobijem misicnu masu.ali re nekih 2mes sam pocela i ovakvo telo kao na avataru i stomak po prvi pt u zivotu sam samo treninzima sa tegovima naoravila.nisu to tegovi veliki tezina jer sam pocetnik,bas male tezine suu pitanju.inace sam svega š55cm.trenutno imam 42kg ali je to punooo viska vode i zelim to malo korigovati i vratiti pravim treninzima.takodje samna keto 2ned...samo povrce i proteini,whey posle treninga i bez cheat meal-a dve ned.posle prelazim na low carb..sa 5danom punjenja...pozdrav svima!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
m2
Post Options
Thanks(0)
|
hvala!
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
wellcome
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla milena!
Slobodno se ukljuci u sve teme.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
m2
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno na dobrodoslici.polako se prikljcujem temama ali sigurno.
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
DD na 4um! Lijepo se smjesti i uzivaj
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |