hocu u vase drustvo |
Post Reply |
Author | ||
mens
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2010 Location: Macedonia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Rujan 2010 at 13:41 |
|
pozdrav svima...vec duze vrijeme razmisljam da li da vam se prikljucim ili ne, i evo...nemam neki posebno veliki problem ali ipak mi ide na zivce sto ne mogu ni tih bednih 5 kg da smrsam...sramota me sto je tako...dijete ne podnosim a ipak vas molim da me posavjetujete i da mi neko pomogne oko odredjivanja dnevnog unosa kalorija...37 godina, š66cm 64 kg...dvoje djece, sluzbenica...a i domacica...to su moje aktivnosti...ustvari pesacim bar 2 km na dan...i toliko...pozdrav
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodošla!
|
||
will smoke your weed for food!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodosla!
Baci se na citanje foruma, pa ako ti nesto nije jasno, slobodno pitaj. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla!
Poslušaj davora.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mens
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ne znam kako da vam kazem a da ne zvuci drsko ali meni je muka da pretrazujem citave stranice vec napisane, dajte nesto na brzinu...Davore nije mi jasno koliko mi je dnevno potrebno kalorija...sve je individualno to znam, ali eto na osnovu tih nekoliko podataka ipak mislim da se moze odrediti preciznije. A ako si stvarno fitness freak vec otprilike znam sta ces mi ti odgovoriti
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nebi bilo u redu naspram ostalih koji citaju, da tebi dajemo sve na gotovo.. Odi na stranicu fitness.com.hr, i u mojem blogu ces naci zadnji post o unosu kalorija.. Sve ti je tamo objasnjeno.. |
||
|
||
mens
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla mens
Ovako , tebi okvirno treba š40š cal tj. toliko tvoje tijelo troši u stanju mirovanja znaci da cijeli dan samo ležiš i ništa ne radiš toliko MORAš unijet.. dalje... racunala sam ti a i kažeš da imaš sjedeci posao i lagana aktivnost (šetnja) , onda trebaš uzimati š68š kaloriju eto nadam se da sam barem malo pomogla... |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
cemu ovaj izraz lica?? |
||
|
||
mens
Post Options
Thanks(0)
|
|
vise nije sad je hvala dianna...
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To ti je zato što joj nisi sve servirao i napisao u detalje, jer ipak njoj je glupo pretraživat forum jer zašto bi trošila vrijeme kad joj mi to možemo sve sastavit i servirat gotovo... Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
mens
Post Options
Thanks(0)
|
|
ni na kraj pameti mi nije bilo da nekoga vredjam...pretrazivala sam danima stranice i stranice...postoje razlicite formule i razlicita objasnjenja koliko koja aktivnost trosi kalorija. Zato sam pitala vas, s tim sto nisam ni pretpostavljala da ce nekome to predstavljati toooooliko veliki problem. Dianna hvala jos jednom Soner_9393, kad vec ne zelis da pomognes mozes bar da cutis...ne moras da vredjas...pozdrav |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema na cemu, ak šta treba pitaj
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sorry dianna, moram uskocit Uzmimo npr. da imamo 2 osobe sa istim ovim mjerama i približnom aktivnošcu - znaci li to da ce obje trebati baš tocno toliki kalorijski unos? :) Vjerojatno ne, zato što u tu racunicu treba dodati i druge faktore ovisne o pojedincu. Zato uzmimo ovo više kao okvirno. Bazalni metabolizam može iznositi i puno manje od ovog, a onda se lako zeznemo i precijenimo za kalorije. Btw. ovo bi bio izracun za održavanje težine...znaci kad bi vec to i bilo tocno trebali bi rezat brojku na niže... Ovako...zašto se opterecivati tim brojkama uopce? Mislim da svi znamo od cega se debljamo i od cega mršavimo. Od svih silnih clanaka koji vrište iz casopisa i neta vec smo mogli pohvatat neke cinjenice. A da ne govorim o stvarima koje vrište iz ovog foruma. Ali ne...ajmo cekat da nam netko izracuna tocno broj kalorija koje trebamo unijet a do onda nastavljamo po starom..jel tako? Mens, bez primjera sadašnjeg jelovnika i malo više podataka o aktivnostima (šetnja - koliko cesto, kojim tempom, intenzitetom, u koje vrijeme...) i bez iskrene volje za promjenom ( koja btw. ne mora bit toliko velika ako je samo 5 kg u pitanju) svako naš odgovor je pucanj u prazno.....a mi ovdje ne trošimo metke bezveze NHF |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mens
Post Options
Thanks(0)
|
|
shvatila
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |