Ergometar |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Rujan 2007 at 15:15 |
Da li koristite ergometar pri kardio treningu ?
Znam da vecina trci kad je u pitanju kardio trening, no zanima me da li koristite neke druge metode i koje? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne koristim ga iako bih trebala. Znas kako je, uvijek kad imam novce da si ga uzmem uleti mi neki drugi, uglavnom puuuno veci izdatak tako da.... A na sta mislis pod metode? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Metode - Bicikl, steper, preskakanje uzeta, brzo hodanje itd.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcanje ne volim, ergometar ne koristim. Bicikliram, i vani i unutra. Vani mi je super, ali Zg i dalje nije prilagodjen bicikliranju, a za Sljeme i slicne poduhvate nisam bas spremna. Sobni bicikl imam doma i po zimi je ok, ali je zapravo dosadna aktivnost. Upalim tv ili neku muziku, ali i dalje je dooosadno. Idealno bi mi bilo kad bih barem 3 put tjedno imala vremena pjesaciti na Sljeme i nazad, ali trenutno nis od toga. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam (kao zena) vise za crobne treninge tako da osim trcanja rolam, a preskakanje uzeta mi je dobro za zagrijavanje pred trening u teretani i š5, 20 min nakon treninga. Steper mi je bas bezveze jer se previse moram koncentrirati na pravilno izvodenje, a od brzo hodam samo kad mahnito shoppingiram!!!! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Traka za trcanje, bicikla, orbitrek i veslac (sve pomalo)
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo da vratim staru temu.
Naime, zanima me tocno cemu ergometar doprinosi (naravno, samo ako se pravilno radi)... |
|
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
uu ja ga koristim, tj sad više i ne buduci da trenutno od
kardia radim jedino zagrijavanje i to mi je steper najcešce , al inace ergometar je ja sam baš imala fazu ono da sam ga trgala, jer a ono uvijek bi mi zauzeli sve ostalo sad sam promjenila vrijeme dolaska pa sam doskocila tom problemu |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |