Vjezbe za š4-godisnjaka... |
Post Reply |
Author | |
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2007 at 19:15 |
Evo kao sto ste me prije upoznali sa onom glupom temom "anoreksija..." sada je to hvala bogu proslost... Kao sto znate sa 59kg sam bio pao na 4škg... sto je prevelika razlika, tolika za anoreksiju... i necu vise o tome...
Sada se stvarno normalno hranim kao svaki moj vrsnjak... jedem po 6 obroka dnevno... unosim sve... ali u normalni kolicinama... jedem i slatko ali pokusavam da je to samo za ruckom... evo sada imam 53kg i nisam bio stao sa vjezbanjem... sada sam zadovoljan ali bi volio ostati u formi i volio i dalje nastaviti sa vjezbanjem ali sa planom nekog iskusnog... zamolio bih ako bi mi neko mogao razviti plan vjezbi prikladnu za moju dob... ja i dalje radim na spravi za trbusnjake, sklekove, cucnjeve, bucice i to... pa neznam sta je to toliko zdravo... za mene... imam opcenito dosta veliki opseg prsa i ramena... misici su se dosta razvili... pa evo imam zamolbu... pozZZz! |
|
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta bas nitko nemoze sastavit neki mali plan za svaki dan???
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam isto "vukao" na anoreksiju kada sam poceo.... sa 80 sam pao na 72... ali sam se kroz zadnjih par mjeseci digao natrag na 80... ( to su naravno misici )...
pa kazes da imas dosta razvijene misice... dakle, ocito dobro treniras . Ja bi se na tvom mjestu raspitao kod svog profesora tjelesnog odgoja... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ti se samo trebas baviti nekim sportom...sigurno kod tebe ima neki koji mozes izabrati za sebe.... i normalno i zdravo hraniti..... slazem se sa šimom da pitas profu iz tjelesnog samo budi aktivan.... i bravo sto si izasao iz anoreksije...samo tako..... Edited by dalila |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |