Pocetak vjezbanja |
Post Reply |
Author | |
mali_crni
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2007 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2007 at 17:48 |
Evo ovako....krecem lagano sa nekim vjezbama.....moj problem su kile...(imam ih malo) Visok sam š80 i tezak 60 kg.....E sad sta da radim? Koje prehrana,koje vjezbe? S tim da bi radio samo na dobivanju kila i misicne mase jer mi je kondicija visoka....Ajd ko ima malo vise iskustva neka pomogne....
e da imam š6 godina..... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slicna tema vec postoji ovdje:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=288& PN=4 Slobodno prosvrljas i po webu -> ima jako korisnih stvari. Npr. vidi ovo: Vodic kroz osnovne principe treninga Vidi i ovo: Bodybuilding vodic za pocetnike Edited by Mr G. |
|
mali_crni
Post Options
Thanks(0)
|
El ima sta u slikama? Imam modem pa youtube ne volim bas.....
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima
Vidi rubriku vjezbe: Vjezbe sa slikama Imas od raznih treninga do pojedinacnih treninga ruku, prsa, noge, ramena itd. Prosvrljaj malo |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo...pogledaj ovdje.... http://www.fitness.com/exercises/exercises.php?c=search& muscles=š4 |
|
mali_crni
Post Options
Thanks(0)
|
E sad....Koji je postupak nabacivanja kila?
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
mali_crni
Post Options
Thanks(0)
|
Pa evo gledam taj tvoj jelovnik i moj je dosta slican tome....samo ja mozda jedem malo vise masnog (cevapi hamburger) ali opet ne dobivam nista kila....
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sa samim jelovnikom, bez kvalitetnog vjezbanja, mozes dobiti kile ali na krivim mjestima.
Kvalitetan trening je taj koji 'odlucuje' gdje ce se hrana spremati i bez njega nema kvalitetne kilaze (misicne mase). Cisto da kazem; ja sam u prvoj godini treniranja dobio preko š0kg. (dosta dobro rasporedjenih) Edited by Mr G. |
|
mali_crni
Post Options
Thanks(0)
|
Ma meni ni nije bitno gdje da ih dobijem samo da su tu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |