savjet.....asap |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
ZRINKA
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2010 at 12:15 |
Pozdrav ljudi, zovem se Zrinka! 25.god. prošla....bavila
sam se obojkom š0 godina....i od prije 2 mjeseca navukla sam se na crobik i fitness.... visoka sam š75 i teška sada...58 kila... Lakse mi je kad znam da ovdje mogu pitati sta god i dobiti prof. odgovor. pa me zanima dali je moguce prilikom vježbanja, pravilne prehrane(piletina, posni sir, jabuke, povrce i šaka badema dnevno)i svaki dan treniraje po p90x programu dobiti kilazu??? ok, vaga nije mjerilo...ali???' ni mi jasno!!! Postavila sam vec pitanje ali mi nitko ne odgovara...eto,,,,hvala unaprijed.... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguce je ako jedeš više nego trošiš kalorija dnevno.....
|
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nije mi jasno jer sam godinama na toj prehrani,,,, i kad
nisam vježbala, kilaža je mirovala....evo sad nakon stvarno luđackog vježbanja(jer to je stvarno manijakalno vježbanje) ja sam pocela bujati! Doduše, ja sam sa 55 kila bila premršava, pa sam pomislila da su to mišici jer su postali veci i izraženiji po cijelom tijelu , te da mi tijelo dolazi na kilažu koja njemu paše. Ja ne jedem puno, a ako jedem to je piletina,puretina...povrce i eto dosta jabuka. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
poslalji primjere dnevnog menia jer ovak nist neznamo.
Uglavnom nemoguce je da se debljas ako nesto ne brljavis sa hranom |
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak_ kava, malomasno mlijeko, bez šecera
rucak_ pileca prsa u mikrovaloj, bez ulja sa zacinima. ponekad zelena salata uz to. mrđuobrok- bademi...oko š00 g vecera- e ja bez voca ne mogu ..pa ih znam oko 5 pojesti. od jednom!!!!!!! navecer, oko 7 sati.... vježbam,,,cardio x, plyometrics, core synergistics...yoga x,,kako koji dan...ali uglavnom, dnevno sat sat i pol ja vježbam. |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se, prehrana ti nije dobra........na ovom nemres
se debljat, kad bi ti rekao da jedes 3x manje nego sto trebas i da bar duplo moras jos tolko jest vjerovatno bi rekla da sam lud i nasmijala se......... nem aobajšnjenja za tvoje debljanje, to je nemoguce, jedino što mi pada na pamet je da ti je tijelo u nekakvom Survival modu zbog toliko malo hrane, metabolizam skroz usporen i zeznut radi toga i tjelo svaku kaloriju grcevito sprema u mast........ Uglavnom kak je kej rekla, krivo je, dorucka nema, rucak je meso i salata to nije dovoljno..... međobrok je nedovoljan i masti same kao takve ne predstavljaju obrok, vecera najgora moguca, trpanje uh i šecerom .......je iz voca je al svejedno.......trening, poslje ne jedeš ništa? |
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaa, e pa sad shvacate zasto sam se pridruzila... na ovaj
site.... je istina je,,,nemogu ni ja vjerovati ali debljam se! Znam i sama da krivo jedem, ali opet, mene je sad strah ubiti se u hrani koju kolicinski godiama ne jedem. Vjerojatno mi tijelo skuplja zalihe jer kako sam pocela s programom, misli da nece dobit više! a da, pretpostavila sam da voce ne šmeka...ali kako pomoci kad sam ovisna o jabukama, Koliko ih smijem pojesti u danu! Zam da glupo zvucim, ali eto, pocetik sam u ovome.... i mislila sam ako nastavim jesti manje, a vježbati....dobit cu željeni rezultat...a to je....mišicavo tijelo, a opet ne ogromno!! pih.... ocigledno je da trebam vašu pomoc!!! |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ak buš manje jela a više vježbala dobila buš jedino manje
mlohavo tijelo bez muišicne mase.....znaci ne baš popunjeno i zategnuto tak kak treba, tam di su sad problematicne zone budu i ostale, tipa mršava, al ne cvrsta i mišicava guza neg lagano mlohava, ravna i obješena........itd..... Jabuke jedi al ne prije spavanja, jedi ih uz obroke, znaci polsje rucka pojedi jabuku, poslje dorucka pojedi jabuku itd.... |
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti.....primljeno na znanje...Meni nije bed ni da se
udebljam ako ce to lipo izgledati... kuziš??' Gornji dio tijela mi je tanak, ali pu mišica, a noge su te koje želim oblikovati. Nadam se za 2 mj. da ce rezultati biti bolji, a ja cu poboljšati prehranu...Grazias svima. |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
To da, kombinacije namirnica su definitivno u krivo vrijeme
krive kombinacije....... |
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
ok, mozeš mi ti ,o crna kej, napisati primjer jelovnika..
dakle, da se ne udebljam ,. a da mi se tijelo navikne jer ja mislim da je to skladištenje razlog debljanja. sad malo švrljam po forumu i trazim neke savjete, a voce-da to je problem- jako ga puno jedem i to cesto netom prije spavanja... |
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
ahahahhaha.....dobra!!!š
hvala ti svejedno... |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ma prije je to los izbor namirnica koje jede zasebno nego
nakrkavanje popodne, niej da s ebas nakrkava...jos je uvijek ispod potrebnih kalorija |
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |