Vježbe za listove |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2010 at 14:51 |
|
Radite li neke određene vježbe za listove, ili ste full fokusirani na kvadricepse?
Evo jedna određena vježba za listove: Podizanje uza zid Evo još jedne vježbe (slika): Ostale vježbe možete naci ovdje: vježbe za noge / listove Radite li neke vježbe ili ne? Da li bi voljeli imate ovakve listove: |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Takve listove bas ne, ali svakako jace nego
sto jesu.. Ja radim stojece podizanje na prste.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da kod listova igra samo visoki volumen :D
|
||
mrtav hladan
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko cesto to radiš? Svaki put kad radiš noge ili? |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da.. Listove bi trebalo vise puta tjedno radit i velik broj ponavljanja, oni se brzo oporavljaju.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
radim iste vjezbe ko na slici samo bez sipke i utega vec na
spravi bas za to,al sistem je isti...uvjek volim podebljat kilazu da listovi gore |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ko hoce da mu pomognem vježbat???
|
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobra!
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ Zika
Ja Nekak sam izgubio volju za vježbanjem listova, ono, mislim da sam im posvetio najviše pažnje, a debili ne reagiraju na nikakav treining. Listovi su stvar genetike, ili ih imaš, il ih nemaš, užas Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može
Kužiš, onda moraš furat, nema nemrem da ne ispadneš papak Evo cijelog clanka o vježbama za listove, Phoenix mi ga je proslijedio, nešto smo bili pricali o tome t-nation - diamonds_in_the_rough |
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moji nikakvi.. ali iskreno nisam ih ni trenirao... no neznam koliko ce pomoci...vjerovatno skoro ništa
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moji također nikakvi
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
moji brutalni
|
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ženama opcenito listovi bolje reagiraju na trening nego muškima, po onome što sam primjetio |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma daj; ocito je to razlog ali zbilja, listovi mi se lako i lijepo oblikuju i to u vrlo kratkom roku.. hm... |
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa kažem ti |
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |