mama dojilja..u borbi sa kilama |
Post Reply |
Author | |
marelica_zg
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2011 at 20:00 |
Bok ekipo.mama sam 7.mjesecne
bebe i trenutno sam na najljepsem poslu na svijetu.u trudnosi sam nabrala cijelih 25 kg i do sada se rijesila njih š8.dakle ostaje mi jos 7 tj.jos š2 kako bi dosla na kilazu sa kojom sam se udavla.cijeli zivot vjezbam i sada takodjer 3xtjedno plus doma.naravno da puuuno secem sa svojom bembolinom tj.ne secem nego jurim trazim jelovnik koji bi mi odgovarao obzirom da dojim pa ukoliko mi netko iskusniji moze dati savjet,bila bi zahvalna.. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome! Prvo baci pogled ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š865& ;PN=š
pa onda pookušaj nešto sama složiti... Ukoliko bude potrebno korigirati, riješit cemo |
|
marelica_zg
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno, budem proucila pa se javim.
mene najprije zanima prehrana koje bi se mogla pridržavati tokom dojenja.. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa mislim da je to klasicna uravnotezena prehrana.....puno voca, povrca, meseka kuhanog, pecenog, ribice neke (školjki morske plodove vjerovatno bolje izbjegavat radi alergija), svijezi sir (posni).........klasika.........ko i inace kaj bi trebala jest
|
|
marelica_zg
Post Options
Thanks(0)
|
Citajuci vase prehrane dosla sam do
zakljucka da jedem krivo tj.pre malo puta na dan.recimo moj dorucak je 2 snite crnog kruha sa sirnim namazom,nekad i salama i jogurt obavezno.izadjem van,popijem kavu,hodam.dodjem doma,skuham rucak obicno je to neki cuspajz,riza ali svakako cesto na zlicu,,nakon toga ili ne jedem nista ili neko suho voce i sl..ok ima dana kada i dosta voca pojedem,ali to nije svakodnevno.tako da definitivno mislim da grijesim opako u prehrani.za sada sam sa vjezbom zadovoljna a i brzinom skidanja kg.htjela bi poboljsati kvalitetu prehrane,i ubacitoi jos koji program vjezbanja doma poput insanity..komentari dobrodosli |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za prehranu si link vec dobila, što se tice vježbanja, ti sama procijeni treba li ti još i insanity... Ovisi o tome koliko i kako vježbaš... Nikako ne treba pretjerivati s tjelovježbom
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |