Burpee - vježba za cijelo tijelo |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Svibanj 2011 at 19:42 |
|
Jel radite u svom treningu vježbe koje su jednostavne, a ukljucuju mišice cijelog tijela?
Pogledajte kako se izvodi Burpee: Koristi burpeeja nemjerljive su. Prvo, to je vježba snage za cijelo tijelo. Americki marinci imaju je u obaveznom programu jer testira snagu, ali ima i sjajne crobne benefite. Ne treba napominjati da masti izgaraju pri burpeejima kao šibice u vulkanu. Radite li punim intenzitetom (najbrže što možete), izgarate i do 50 posto više masti od prosjecne vježbe. Tako?er, ubrzavaju metabolizam i uz redovite burpeeje možete sagorjeti puno više kalorija nego inace. Edited by Zoki - 01 Ožujak 2013 at 22:54 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
timea
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sviđa mi se, ali dosta je zahtjevno
Edited by Zoki |
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radio prije i sad se baš pitam zašto ih više ne radim, mislim da cu ih ukljuciti opet
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od burpeesa gore pluca :)
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bome gore pluca, probao prošlo ljeto i uvjerio se da je vrlo zahtjevna vježba
cim dođu ljepši dani odma cu je odraditi u dvorištu |
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja nisam probala ,ali ocu iskreno pari mi prelagano nesto :D
|
||
keksici
Cita FAQ Joined: 16 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel postoji možda ženska verzija ovoga? :D ovaj sklek mi ne ide nikako, jedino se dobro nasmijem :)
|
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti napravi zenski sklek :D
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, pari tako, ali ceš se iznenaditi a što se tice ženskog skleka, nema dinamcnosti vježbe jer se nitko nece bacati na koljena, u tom slucaju se ne radi sklek, smao se zauzme položaj za sklek, sve ostalo je isto |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
,polozaj zauzme isti ka za muski sklek jedino sta kasnije se osloni na kolina i noge podigne u zrak malo .eto |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nek proba, ja savjetujem da se samo stav za sklek zauzme... inace ce joj se ruke umoriti brzo i nece moci izvoditi vježbu... neka posebno radi sklekove, i kad ih bude mogla dosta, nek ih onda ubaci u vježbu
|
||
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je ta ideja sa zenskim sklekom potpuno besmislena
Bolje nek bude samo polozaj za sklek, nije ni to uopste naivno kako se mozda cini. |
||
keksici
Cita FAQ Joined: 16 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
okidoki :) hvala vam! položaj za sklek onda :D
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo burpees-a i pogledajte razne varijacije.. zuzana jedva diše kad izvodi ovu vježbu.. Opaka vježba.
Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja moram priznat da su meni burpees super za trbusne,ali mi se brzo pocne mantat od njih! Pretpostavljam da mi je zbog niskog tlaka!
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zuzana je opaka :)
|
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |