Problemi s koljenom |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2011 at 08:45 |
|
Dakle, imam problema s koljenom kada radim cucnjeve.Tocnije
nešto mi krcka u njemu. Nemam nikakvih bolova, vec samo to krckanje. Radim ih s bucicama od 3 kila. Prije izvođenja vježbe zagrijavam cijelo tijelo pa tako i koljena. Trebam li odustati od cucnjeva ili ce to samo nestati nakon par treninga? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, bolje da ti ja ne odgovaram.... Mene je na trcanju uhvatilo koljeno tako da sljedeca 3 dana nisam mogla stati na noge - doslovno, ali - otrcala sam ja svojih sat vremena KAK JE I PLANIRANO s tim koljenom!
I 4. dan sam naravno stala na noge i - otišla trcati! ALI - svoju lekciju sam naucila. Skoro završila na operaciji (naravno, nakon 2 mj nakon što sam odlucila otici dr), god i pol nisam radila NIšTA s nogama, vozila bicikl k'o hrcak bez opterecenja - IKAKVOG! Moj savijet - odi doktoru dok ti je svježa ozljeda. To su meni rekli da mi je greška što nisam odmah došla da otkriju šta je, da je nakon 2 mj vec kasno..... |
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni također zna kao nešt popucati, isto bez bolova. no to mi traje vec jedno š0 godina tako da... a inace nikad nisam imala nikakve probleme s koljenima. jel zaista onda potrebno ic ljecniku?? Edited by marie_2 |
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
didi139
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mene isto cesto krcka, vec zadnjih 6-7 godina, ali nikakvih problema nisam imala do sada. Doktorica mi je rekla da je to slabo podmazivanje.
|
||
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da pitam vas koji imate problema s "krckanjem" koljena koliko ste ograniceni u treniranju?ima vec par dana bole me oba koljena,nije to pretjerano jaka bol ali ju ne mogu zanemarivati.i s time da kad sam jucer napravila cucanj,u jednom koljenu kao da je nešto škljocnulo i pojavila se malo neugodna bol cekam na pregled kod fizioterapeuta,ali me sve strah da cu morat na dulje vrijeme pauzirat s trcanjem i intenzivnijim vježbanjem
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
umjesto da pitate ovdje, bez ikakvog nalaza, slike, i sl., kako bi bilo da odete doktoru? na rtg-u se najcesce nista ne vidi, ali barem cete se sto prije naruciti za MR.
|
||
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rentgen je dobar i sad cekam na pregled kod fizijatra i uzv.znam ja da nema puno pomoci oko toga da ispitujem bez ikakvih nalaza ili sama sebi postavljam nekakve dijagnoze,ali samo sam htjela pitati tako da cisto cujem iskustva drugih ljudi.
|
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw...kaj se ne ceka za MR pun k, tipa godinu i vise? Ili sam pomijesao s necim drugim? |
||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ceka se (doduse, ne znam koliko, ali se ceka), ali sto se prije narucis, prije ces doci na red
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sma cekao jedno možda 6 mj ali isplati se, nema detaljnije pretrage od nje |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko kosta mr ako nemas dopunsko?
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovisi koji dio tijela, 0d š500 -5000 kn
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako bilo bi išla sama na mr da mi je nešto...jer dok dođeš na red preko socijalnog možeš umrijeti i koga briga.... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opet me ubija bol u koljenu.. vjerojatno od trcanja jucer.. mislim da ce operacija ovo ljeto biti neizbjezna :SS
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam isti problem i javio se u zadnjih par dana onda sam provela tehniku osvjestavanja tijela tokom vjezbanja sa deckom s kojim treniram i skuzili smo sta se desava...ugl tokom izvodenja vjezbe ne stabiliziram si tijelo iz trupa nego iz koljena! i to vecinu vjezbi koje radim stabiliziram koljenom.cim sam svijesno izolirala taj dio, koljena su prestala bolit i skljocat mada ih jos uvijek osjetim i u mirovanju
|
||
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
||
SweetBeat.hr
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav svima,
nemam bas nekih problema s koljenima, osim sto mi tu i tamo skljocaju dok radim cucnjeve i prosle godine dok sam trenirala borilacke mi se na putu prema treningu upalio misic/tetiva/nesto i nisam mogla saviti koljeno jedno dva tjedna, osim dok bi ga lagano zagrijala. Bila sam na pregledu kod dr za koljena i prakticki mi je jedva ista pogledao, rekao da zaboravim teretanu, plivam i bicikliram.. E sad, zanima me da li je netko imao problema sa stražnjim dijelom? Događa mi se da povremeno (dok radim vjebe u kojima mi se spoje potkoljenica i natkoljenica) osjecam kao "zuljanje" u straznjem pregibu u lijevom koljenu. Citala sam nesto slicno (Burzitis i Bakerova cista) ali ne bi htjela dizati paniku doma. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |