vjezbanje i kilogrami?! |
Post Reply |
Author | |
tulipan
Cita FAQ Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2012 at 14:04 |
Well, eto i mene...
Uglavnom,prestankom pusenja povecale su se moje -hranidbene navike- koje su kulminirale u sijecnju,kad sam imala maksimalnih 78 kilograma. Nakon te za mene kriticke kilaze odlucila sam se za pocetak vjezbanja i regulaciju prehrane. Sada sam na 66 kilograma( u tri mjeseca) i hranim se vise manje pravilno?! Jedem 5-6 puta dnevno,ujutro jedem zobene pahuljice ili kruh od cjelovitih zitarica s mlijekom ili jogurtom. Poslije jedem neko voce,pa rucam( meso-povrce,riba- povrce,ako radim onda zrnati i salata) kasnije opet neko voce, pa trening,onda protein,povrce.... Cesto jedem manje obroke. Ne mogu reci da ne grijesim,povremeno odem vecerati vani,povremeno jedem kokice... Trudim se bar 6 dana u tjednu nositi od 1200-1400 kcal. E sad,sto se treninga tice.... Vjezbam svaki dan( 7 puta tjedno,tu i tamo napravima pauzu i svjesna sam da bi ona trebala biti jednom tjedno). Na pocetku sam radila na spravama dva puta tjedno,pet cardio,pa sam mjesec ipo radila svaki dan orbitrek od sat i 15 do sat ipo i sad sam pocela tri puta tjedno raditi sprave,cetiri orbitrek. Kad radim sprave radim 10 min zagrijavanje, pa 6-7 sprava po cetiri serije po 15 kom s manjom tezinom i nakon toga 30-40 min orbitrek. Ne znam da li je to ispravno. Jos trebam izgubiti 6-7 kg,visoka sam 164 cm. Trebam li nesto mijenjati u vjezbanju i u prehrani? Zanima me koliko se otprilike kalorija trosi kad se vjezba na spravama i po cemu su one bolje za gubitak kilograma i zasto nije dobro samo cardio raditi na pulsu od 150. Dugo sam bila u sportu tako da misica imam i dalje. Je li ok piti l carnitin? I smijem li prije i poslije treninga jesti voce? Hvala :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |