Fitness |
Post Reply |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2012 at 20:47 |
|
Pozz svima
Evo našao sam si neku teretanu u Sisku i to besplatnu Zanima me sistem vježbanja, ja bi inace volio dobiti nešto na masi , ali ne previše. Zanime kako do FIT tijela tj. kako da vježbam u teretani sa utezima ? Ili da jednostavno vježbam po bb principima ?
|
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja preporuka ti je da radiš clean&jerk 3 serije izmedju 10-15 ponavljanja da ti to bude temeljna vježba za masu i skladno tijelo,u neke dane ubaciš military press i mrtvo dizanje,a kao pomocne vježbe zgibove,TGU i swing.Kod clean&jerka ne moraš ici u cucanj do kraja dovoljno je da budu noge paralelne,vremenom kad budeš fleksibilniji možeš pokušati duboki cucanj.
Edited by Igor - 16 Travanj 2012 at 20:58 |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Igore , ok razmišljaš i imaš savjete inace, ali ipak za nekoga tko teretanu prvi put vidi clean and jerk je zadnja vjezba koju bi trebao raditi.....a i dok ju nauci izvoditi pravilno provest ce jedno duže vrijeme u teretani , da ne velim dok ju uspije opteretiti da bi ta vježba uopce imala smisla ce prije odustati od teretane i vježbanja nego postici nešto. Kao suplementarna vježba u smislu ucenja da ako ga ima tko uciti, ali kao neka temeljna vježba nema nikakvog smisla |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja greška,previdio sam tu cinjenicu,onda nekakva full body rutina bi možda išla a da clean&jerk bude pomocna vježba u smislu ucenja kako si i napisao. |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
NJEMA TAMO GIRJI, samo subotom ubacujem vježbe sa girjom !
Ali ta teretana nije 100 % sigurna tj. da cu tamo ici , ali najvjerojatnije budem !
Mislio sam raditi split treninge 3 x tjedno ili 5 x tjedno ( ako bi radio svaku mišicnu grupu dnevno ) |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |