Plan prehrane za masu |
Post Reply |
Author | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makisa1000
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2016 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Listopad 2016 at 21:59 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lijep pozdav svima
treba mi vasa pomoc oko plana prehrane za dobivanje misicne mase. izracunao sam si BMR i TDEE, sto u konacnici s dodanih 500 kalorija iznosi TDEE=2542+500=3042. Znaci za dobivanje pola kilograma misica uz intenzivan trening s utezima trebam svaki tjedan podizati 500kalorija pa tako do zeljene kilaze? Sastavio sam si plan prehrane za jedan tjedan ali buduci da svaka tablica kalorijskih vrijednosti na netu govori drugacije....malo me to muci...na jednom portalu mi ispadne za ponedjeljak 3000 kalorija, na drugom pak 2300....i kolicina proteina mi je previsoka, tipa za ponedjeljak mi iznosi oko 192 g sto je previse za moju kilazu, da li to sad predstavlja neki problem i kako da ga rijesim. I zaboravih se predstaviti eheheh imam 24 godine, visina 174 cm, a kilaza 63 kg. Unaprijed Vam velika hvala na pomoci |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makisa1000
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2016 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm, na jednom 3000 a na drugom 2300 ? kako je to moguce? preporucujem ti da si instaliras aplikaciju myfitnesspal - tamo unosi sve sto trebas, poprilicno je tocna, mozes skenirati proizvode i svast. E kad smo to rijesili, dalje :) Ne trebas povecavati 500 kcal tjedno to je previse. Kreni od 3 tis kcal pa se mjeri 1 tj. Ako vidis da stojis dodaj 200 kcal, ako ide gore onda drzis dok ne stane pa dodas. Što se tiče proteina dovoljno ti je 2 do 2.5 g po kilogramu. Taj problem ces rjesit ovako- nastimat ces u aplikaciji pod goals kcal na 3000 i onda ces omjere makronutrijenata namjestit tako da ti proteini budu oko 140-150g, UH ovisno o tome kako reagiras na njih, ali ja ne bi isla ispod 50% na masi i ostatak masti. Evo pozabavi se aplikacijom pa vidi jer kuzis. Sto se tice kvalitete hrane koju si napisao sve 5
pozz |
cookies are for pussies
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 jaja ti imaju duplo manje kcal, jedino ako ih ne utočaš u ulje :P Makisa, ako si još tu..kako ti padnu ovi međuobroci od voća i orašastih? Gladan, sit, tužan, sretan? :D Ja bi tu malo na rikverc s voćem i mastima, ali je pitanje kako reagiraš na uh, a kako na masti, da li se lakše ili teže debljaš i kako si uopće jeo prije.... |
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |