musclecare pro mass -weightgainer |
Post Reply |
Author | |
raverica
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2017 at 11:59 |
Pozdrav ljudi. Narucila sam si ProMass gainer prije nekoliko dana i sad me zanima koliko cesto trebam da pijem? Jedan trener mi je rekao svaki dan da pijem, a kada treniram da popijem 35g prije treninga i 35 nakon treninga (preporuceno je 70g dnevno),a kada ne treniram taj dan da smiksam 70g onako izmedju obroka i popijem tako..Naravno,zelim da se udebljam.. A citam na netu da uopce nije dobro prije treninga gainer ni da se pije.. sad me buni to sve...
evo malo vise o tom proizvodu: http://www.fitnesspower.eu/shop/en/gejneri/772-muscle-care-pro-mass.html |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije nego nesto kupujes, raspitaj se malo na forumu :)
Prvo napisi jelovnik da vidimo |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
raverica
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Raspitala sam se vec, taj trener mi je preporucio to.
A za ishranu se trudim da bude sto vise raznovrsna, sto vise voca,povrca i porcije nisu tako obilne nego trudim se da jedem svaka 2-3h ali pomalo uvijek,da se ne prejedam.. evo otprilike jelovnik izgleda ovako: Dorucak (zobene,mlijeko, banana,neki orasasti plodovi.. / kuhana jaja, kruh po mogucnosti integralni ili zobeni, sirni namaz).. nakon 2h opet nesto pojedem ,neko voce ugl. Pola sata prije treninga pojedem bananu ili neko dr.voce. Rucak-nakon treninga (neka tjestenina, pileci file domaci,kuhano i svjeze povrce uz to,ako nije tjestenina onda jedem kruh) I obavezno meso pecem na maslinovom ulju ili maslacu. Opet nakon 2-3h jedem ako je ostalo sta od rucka ili pravim nesto drugo ,npr.svjezi sir i crveni luk/ riba iz konzerve (skusa) uvijek nesto skombiniram s tim... Za veceru nekad salaticu napravim ili ,inace u kasnije sate izbjegavam kruh.. Cesto znam i smoothie napraviti za ujutro i ubacim voca dosta,svjeze,smrznuto i dodam orah,badem,chia.. Eto uglavnom tako :) |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znas li otprilike omjere nutrijenata? meni se tu cini premalo proteina.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma moras pojacat unos svega... premalo proteina i ugljikohidrata
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije nego kupuješ ikakve suplemente, dobro se raspitaj o njima i saznaj što više, prouči prehrani i popravi je ako nevalja, treninga odredi, programe, sve si moraš organizirati i posložiti prije nego kupuješ nešto, kupila si gainer a jedeš premalo proteina i ugljikohidrata, prvo to povećaj naravno izračunaj makrose
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |