Redosljed vježbanja |
Post Reply |
Author | |
technoxx
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2017 Location: e Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2017 at 21:30 |
Pozz
Zanima me kako bi trebao bit pravilan redosljed vježbanja? day: triceps,ramena,prsa. Je li bolje 1 mišić vježbat s pauzama(npr prsa) pa kad završimo sve vježbe za taj mišić , ic na ramena pa kad i tu završimo sve ,idemo na triceps. Ili je bolje po malo svaki mišić i tako u krug.? Hvala na odgovorima unaprijed. |
|
Vincehius
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, moje misljenje je kako bi trebao radit prvo prsa pa ramena pa biceps, isto tako kada radis bilo koju misicnu skupinu, prvo radi "grupne" vjezbe koje zahvacaju vise misica, a tek onda izolirane, kao npr, kod ramena military press prvo pa tek onda frontalno/lateralno dizanje.
Nevezano za pitanje, zasto radis uopce prsa ramena i triceps u istom danu? Triceps ti je stimuliran vec kada radis prsa, neces moci dizat maksimalno kao da je misic odmoran,radje ubaci biceps ili totalno izbaci trening ruku taj dan i mozes imat zaesban trening ruku koji ukljucuje HIIT trening tjela/trupa. Nadam se da sam pomogao, pozz |
|
banan
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2017 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi pišu u formumima i blogovima,prsa trcipes i ramena skupa,ali po svojim treninzima sam primjetion da je triceps jako opterece.
|
|
technoxx
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2017 Location: e Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na savijetima
Onda bi to izgledalo prsa-ramena , triceps,biceps, leđa-trbuh |
|
banan
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2017 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
da
|
|
Vincehius
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto raditi prsa i ramena isti dan ako vec ides ides na vise treninga tjedno po max 2 misicne skupine, ramena(frontalni deltoid) ti se malo umaraju koliko god imas pravilnu formu kod radis bench pressa/sklekove ili bilo koju vjezbu koju radis za prsa, radje odradi biceps koji ce bit potpuno odmoran, ako se brines radi prokrvljenja misica u bicepsu kada radis napravi laganu pripremu nakon shifta prsa/biceps, ili Ledja/triceps.
Primjer: Prsa biceps Ledja triceps Ramena trbuh Noge(jako bitne i nemoj zanemarivat, da nebi izgledao ko lizalica jednog dana) Naravno nema pravila mozes raditi i kako sada radis ali iz osobnog iskustva meni ovo najvise odgovara, u svakom slucaju prehrana i odmor su vecina posla. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |