D: Super vecera: Proteinske rolice u tikvicama |
Post Reply |
Author | |
Tip fit
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Studeni 2019 at 07:12 |
Svi komentari na temu: Super vecera: Proteinske rolice u tikvicama
Zanima me posto u ste stsvili u popis namirnica koje nisu dobre slaninu,a ovdje da je super zdrava vecera.Znam ja da je 10 listova slanine nista,ali ovim pobijate ono drugo receno??pa evo da mi objasni neko |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Svi komentari na temu: Super vecera: Proteinske rolice u tikvicama
Zanima me posto u ste stsvili u popis namirnica koje nisu dobre slaninu,a ovdje da je super zdrava vecera.Znam ja da je 10 listova slanine nista,ali ovim pobijate ono drugo receno??pa evo da mi objasni neko', kaže Tip fit Nijedna namirnica nece napraviti veliku štetu ako je se pojede ponekad i u maloj kolicini, pa tako ni slanina :) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Šta fali slanini? Naše bake bi plakale kad vide kako je olako mijenjamo za kantu praha
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |