Trebam pomoc |
Post Reply |
Author | |
kyky2000
Viden/a u gymu Joined: 21 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2010 at 14:57 |
Bok, zovem se Kristijan i imam problema s kilazom. visok sam š778 cm, i imam šš0 kg, takodjer imam teske kosti tako da sam po strukturi malo jaci, ali omam i 20-ak kg viska. moj problem je sto se hranim nezdravo, ne jedem svu hranu, ne jedem perad, i trebam savjet kakvu prehranu da uzmem, i sto ciniti da rijesim suvisne kilograme. unaprijed hvala.:)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
Teske kosti nemaju nikakve veze.. to bit moze razliku š,2 kg, tako da to ne gledaj.. Ajde malo postavi svoj jelovnik i fizicku aktivnost.. i citaj FAQ od prehrane kako bis dobio uvid u osnove zdrave prehrane.. Edited by davor23 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
kyky2000
Viden/a u gymu Joined: 21 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
osobno mislim da je moj najveci teret kruh i tjestenina, mislim da se od toga najvise debljam, a ako to ne pojedem, jednostavno se osjecam gladno. cak niti ne jedem previse, ali totalno nezdravo. pizze, mc donalds, cevapi itd. volim dosta toga jesti, ali nikako perad. volim jako ribu, cak i nesto zelenjave, ubijam se u sirnim proizvodima, itd
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako si svega toga svjestan, onda uopce ne trebas ni trazit pomoc ni nista, vec samo izbacit takve stvari i sredit prehranu.. Kad mrsavis, si gladan.. to je jednostavno.. ja sam uvijek gladan, pa nisam mrsav |
|
|
|
kyky2000
Post Options
Thanks(0)
|
proslo ljeto sam bio na djeti mjesec i pol, skinuo š7 kg, bilo je super, al onda sam otisamo na more, promjenio klimu, nabio par kila, i jednostavno opet poludio za hranom. moram si napravit neki jelovnik od stvari koje su zdrave, a opet koje volim. i trebam poceti vjezbati, npr. na orbitrecku, njega imam doma
|
|
kyky2000
Post Options
Thanks(0)
|
molio bih ako je ikako moguce da mi netko posalje sedmodnevni jelovnik za mrsavljenje, a da je bez peradi, kiselih jela, a ostalo mogu podnjeti hvala
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Nece ti nitko ovdje sastavljat jelovnik.. imas FAQ u kojem imas pojasnjene sve obroke.. mi smo ovdje da bi pomogli, ali se vi morate potruditi.. ti ga lijepo sastavis, i posaljes, i onda mi komentiramo i prepravimo.. zamisli kada bi svi tako trazili sve na gotovo
|
|
|
|
kyky2000
Post Options
Thanks(0)
|
ok, svejedno, puno ti hvala, pozz
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
sedmodnevni? ammm....još nešto? dobrodošao kyky, nema šta, skromnost je vrlina š. korak. - svjestan si di griješiš i što ne trebaš jesti dakle, kad prođeš ove korake i napraviš sedmodnevni plan, zaleti se opet tu ako ti drago pa ga zaljepi da ga prokomentiramo...moja najbolja ponuda di vam je volja ljudi.... Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zapravo ako znas sta trebas jest nije ni toliko tesko neki jelovnik slozit
Edited by zmaj |
|
bela
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitaj moj blog i uzivaj u gomilu hrane (bez kruha, naravno), kolicina je po zelji, koliko hoces pojedi ali srazmer da je 50:50 glavno jelo i salatu.
Srecno i bez brige, prijatelji su tu da si pomazu! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |