Vježbe za trapez |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 01:34 |
Radite li ciljane vježbe za trapez (trapezius)?
Npr. radite li ove vježbe: Slijeganje ramenima s bucicama Slijeganje ramenima s šipkom ? Ne radim ciljane vježbe za trapezius, jedino povlacanje šipke do brade dok radim ramena pomogne u tom segmentu. Radite li vi? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ni ja....jer mi se iskreno cini da i ovako ih previše koristim...taj dio nam svima na kraju ispadne prenapet...pa cak i bolan...zato izbjegavam.....
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice gornjeg dijela trapa, ne ciljam ga posebno ali ga osjetim u vucenju do brade i odrucenjima.
Srednji i donji dio pogodim verslanjima i mrtvim i to je to. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
DL
|
|
mrtav hladan
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponekad ... kad imam motivacije i želje ubacim slijeganje ramenima s šipkom.
|
|
Who dares wins!
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam to dosta radila prije novog treninga. (slijeganje
ramenima s šipkom) Iz nade da ce me manje boljeti taj dio od silnog sjedenja i gledanja prema dolje kad radim, ukoliko ojacam mišice na to predjelu. Dalila, misliš da je to pogrešno? |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobno ne radim niti jednu vježbu za trapez posebno, dobije sasvim dovoljno od DLa i ostalih vježbi.
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
bolje da proradiš na stabilizatorima lopatice, ako nešto želiš ojacati No dalila ce bolje znati |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok. Koje su to vjezbe? I gdje je taj stabilizator?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tek ce te onda boljet nakon te vježbe ako ju dobro odradiš i to po meni vrlo neugodna bol, cak do te mjere da nisam mogao tu vecer uopce zaspati do ne znam koje doba u noci koliko mi je to podrucje vrata i ramena "oticalo" i bilo pokoceno |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
krošei cuda rade
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno je vježbica koje ja koristim za stabilizaciju lopatice, no to su više manualne tehnike, i teško je te vježbe ovako objasniti....ali nekako kombiniram jacanje i opuštanje...dosta radim na triger tockama....postizometrickoj relaksaciji ... recimo da ovako najlaše ti objasnim...sve vježbice di ti se lopatice približavaju jedna drugoj, ramena paziš da idu nazad, naravno treba paziti i na vrat.... u principu bi svi mi uz treninge trebali imati i dio di cemo se opustiti i izbalansirati mišice... nemoj forsirati ramena niti trapeziuse...to nam je manje više svima ionako preoptereceno.... uglavnom...pokušaj se relaksirati.... opcenito probaj poraditi na vratu, ramenima, trapeziusima....ali nemoj vježbama jacanja...nego relaksacijom..... nevjerojatno ali 99% pacijenata....jednostavno se ne može opustiti.... mislim da nam je to svima jako veliki problem.... |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
radim slijeganje s bucicam
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
To radiš u svakom treningu leđa ili? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
to radim svaki dan
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ozbiljno ili? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |