Guza, trbuh, struk program |
Post Reply |
Author | |
Alessandra
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Kolovoz 2011 at 04:38 |
Jutro Vjezbala sam u teretani od 3 do kraja 6 mj, bez programa. Iskreno rezultati i nisu nesto.
Idem u malu teretanu, u kojoj decko samo objasni za sta je koja sprava. Nema nikog ko bi mogao napraviti program. Pa trazim tu neku divnu dusicu, obzirom da ovih dana opet krecem. Zanima me Guza: da bude sto okruglija, prcasta i sto veca Struk: kako ga oblikovati, da bude sto tanji Trbuh: sto ravniji Hvala unaprijed |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Program ti nitko nece složiti besplatno, potrudi se malo i sama nešto sklepaj
Za guzu radi cucnjeve, iskorake i varijacije navedenih vježbi, za koji mjesec bit ceš zadovoljna dupetom :D Za "ravan" stomak i struk važna je prehrana, a o njoj više možeš procitati ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/nutricionizam_forum4.html |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za guzu, kao sto rece Pit, varijacije cucnjeva, s tim da ja preferiram vjezbe koje ukljucuju posteriorni lanac vise, kao na primjer deadlift i varijacije, te good morning i glute-ham raise. A samim tim utezes i trbusni zid, koji ce biti cvrsci i jaci.
Sto se struka tice, naravno, vec receno, prehrana i cardio ne ginu. Pronjuskaj malo po forumu, ima jako korisnih tema i clanaka. Pa ako bas nesto nije jasno, tu smo |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
I do jaja genetika za sve to
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
To puno pomaže ali cudo koliko se može napraviti konstantnim dobrim treninzima i pravilnom prehranom, cak i kod nekog s jako lošom genetikom. Možda taj ne može bit kao netko ko želi i ko je sasvim drugi tjelesni tip ali opet može bit najbolja verzija sebe. Tako da, genetika može bit dosta determinirajuca kod nekih stvari i zahtijeva puno više truda i vremena ako nije baš najbolja, ali se itekako može puno bolje izgledat nego što mi mislimo da možemo Inace, vježbice koje su decki naveli gore - kunem se u njih cucnjevi, iskoraci, mrtva dizanja (pogotovo na ravne noge), good mornigsi, lat mašina (ili zgibovi), bench press bucicama, rameni potisak, izolacija srednjeg ramena, chrunchesi normalni i obrnuti, hanging leg raise, ne savijanja u trupu sa težinom sa obliquese, samo obicni crunchesi za zaokretom prema koljenu....to su moje osnove i jako dobro djeluju |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cura jednostavno traži nekog da joj objasni uživo šta i kako vježbati, nije baš sve u ukazivanju na citanje foruma i preporuci vježbi.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš da bi došla na forum da traži nekog uživo? :) Naravno da nije sve u tome, puno je bolje tako al i ovo je bolje od niceg...uostalom, da sam ja cekala da mi netko sve pokaže uživo nebi se puno makla s mjesta....malo si procita, nađe neki smislen program sa tim vježbama i hopla..da bar ne gubi vrijeme dok ne nađe nekog uživo
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ništa drugo, bar može nac nekog iz mjesta odakle je ona da joj pokaže, ono, šanse su š:miljon al svejedno, treba cijenit trud |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za ravan trbuh joj ne treba genetika |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |