Bol u rucnom zglobu |
Post Reply |
Author | |
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2011 at 16:41 |
Ne znam je li dobar podforum za ovu temu ali ako nije, moderatori premjestite Radim insanity i sad su pocele teže vježbe npr. skok pa u sklek, u planku naizmjenicno dižeš ruke, i sl vježbe koje opterecuju rucni zglob (radila sam do sada sklekove i nikada mi nije bio problem rucni zglob, ali kad pterecujem samo jednu ruku i kad dolazim naglo "s visine" zna me zaboliti. Pocelo je danas. možda je samo trenutno jer sam se naglo spustila!? e sad, da li da izvodim te vježbe ili ne, cemu služe elasticni zavoji za zglobove? Vidjela sam i one stalke za sklekove ne znam koliko bi to olakšalo ali nisu prakticni za insanity!? Savjeti!? Edited by bebolina |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prebaceno u zdravlje.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja mislila....evo odgovora....pa moderatoru mogao si nabaciti i koji savjet
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |