Potisak bucicama za ramena |
Post Reply |
Author | |
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2013 at 12:49 |
pozdrav.
jel ova vjezba predstavlja kakvu opasnost? http://www.youtube.com/watch?v=qEwKCR5JCog |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izvodjenjem svake vježbe nepravilno dovodiš sebe u opasnot ka ozlijedi :) Tako da kreni sa manjim težinama , poradi na tehnici ... dobro se zagrij i neceš imati problema ... i naravno što bolje probaj se skoncetrirati ne izvodjenje vježbe
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam to, ali vidio sam da ta vjezba ima ruznu reputaciju na netu.
mislim da nema nista opasno u njoj... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne obaziri se na gluposti što ljudi pricaju... ti trebaš svoja posla gledati...što ima vježbe koje ni ja ne prakticiram i ne volim.... što bih trebao pricati o njoj loše? Netko možda baš ta vježba paše..i od nej je puno napredova..i tko mi onda daje pravo da ja pricam protiv nje :) Trebaš otrkiti to na sebi...ne slušaj tudje fantazije :) Svaka vježba doprinosi progresiju..normalno što je pravilnije odradjena :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
u pravu si. hvala na odg... :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |