crobni trening |
Post Reply |
Author | ||
andja
Viden/a u gymu Joined: 24 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Travanj 2008 at 23:56 |
|
Imam jedno pitanje; sta se podrazumijeva pod crobni trening. Za trcanje znam ali sta jos.. I da,gdje obicno trcite? Živim u manjem gradu pa mi malo glupo po ulici trcati-kak ono u filmovima vidis svi trce po gradu i nije bad?!
|
||
andja
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
trcanje, orbitrek, steper, brzo hodanje... ja po travi.. kod mene ima jedan potok pa ja lijepo oko njega.. em, mrzim trcati negdje gdje su sam zgrade puno mi je ljepse u prirodi.. em, ne volim trcati po asfaltu... nekak mi je ugodnija trava.. a kad sam na moru trcim uz obalu gdje nema bas ljudi... isto po zemlji.. |
||
hrvoje_cepin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
crobni trening je svaki oblik aktivnosti kod kojeg pojacano radi disni sustav. bilo da se radi o trcanju, brzom hodanju, biciklu, rolama, plivanju svejedno je sve dok intenzitet predstavlja izazov za tvoj disni sustav, tj za kapacitet pluca. crobne vjezbe dokazano smanjuju stres a i povecavaju kolicinu i kvalitetu krvi. disni sustav cine sposobnijim da efikasno raznosi kisik po cijelom tijelu sto jako pozitivno djeluje na cjelokupno zdravlje. te vjetbe je dobro obavljati u drustvu zato sto je zabavnije. udah na nos, izdah na usta. sto se tice mojeg trcanja, trcim po okolnim ulicama i vise mi je svejedno tko me gleda jer znam da nema sanse da me pobijede u crobnim vjezbama. dobro je trcati po meksoj podlozi zbog manjeg naprezanja zglobova. prakticiraj kratko zagrijavanje prije crobnih aktivnosti. malo istezanja. |
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Otkrivas toplu vodu ili?
I takodjer da nadmase velicinu tvog ega... Uzmi ovo kako hoces, ali tvoji postovi mi vise nalikuju na nekakav copy/paste. Htio bih da me ubuduce uvjeris u suprotno. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lezanje u krevetu nakon subotnje feste,steke cigareta i hektolitra alkohola! |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |