ajmo zapeti!!! =) |
Post Reply | Page <1 5678> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
;) U pms-u sigurno imaš i do 2 ili 3kg više... cudo kako se
ta voda zadržava...još ako si malo više UH papala...i to je carobn recept za osjecat se kao slonic... sve znam..pusti vagu (lakše rec ngo poslušat) i ne uznemiruj se.. od sutra ceš po starom.. i uživaju masaži |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dalila tnx na odgovoru..baj d vej..jel to tvoj cuko u avataru?
|
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh,strada,tek sam sad malo pogledala sve tvoje podatke...i vidim da smo iste,po visini,kilaži,godinama,samo imaš mi bolje noge od mene,a i struk...
NIsi još rodila? No,nije da utjece to nešto previše,zanima me samo.. UGlavnom izgledaš mi super,stvarno si daleko ispred mene |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti se nisi prijavila na transformaciju?? Ne nisam rodila..a kako je krenulo cini mi se da ni necu Ti jesi? |
|
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
Pa mislila sam se prijaviti,ali onda nisam..nekako mi je teže nešto raditi tako naocigled,obicno posustanem prije,pa imam osjecaj da koga razocaram,a ovako i jesam na transformaciji. Možda budem postala before/after slike imam još nekoliko tjedana,a opet sve ovisi o rezultatima
Ja sam rodila prije 7 godina,i tamo sam zakljucila-nema više |
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
D zobene sa mlijekom, bananom i brusnicama
MO posni sa š0dkg purece sunke MO saka bajama RU jaja sa blitvom i krumpirom V tunjevina sa nekim povrcem..blitva (bez krumpira) od rucka ili brokula Samo na hranu mislim pa nek muska populacija kaze sto god hoce na pms |
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
eh, ja sam na hranu mislila zadnjih 6 dana...s tim da nisam bila u pms-u (nit sam trudna) i samo sam papala i papala i nikak se napapala.... natuknula 2 kile... al ništ zato, krecem isponova!
i zato, strada, ne opterecuj se. |
|
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Ponekad imam manjih a ponekad vecih problema sa tamnom cokoladom.
Veci su kad imam cijelu ili nedaj Boze dvije u ormaricu, a malo manji kad mi ostane samo jedan red ili nedaj Boze par kockica Neki dan sam nakon treninga smazala tonu gljiva sa tri cijela jaja i popila casu mlijeka..Uhvatim se da si sve brojim ajme jel to ok, jel puno, koliko tu cega ima itd.. U meduvremenu mi nekako jos zalutaju dvije kockice cokolade Valjda ce proci i ta faza.. Sva sam si u nekim fazama ali ako nista drugo vidim dobre promjene na sebi pa bilo puno ili malo ja volim papati.. |
|
Asia
Post Options
Thanks(0)
|
Nije li to mucno
Ja isto volim papati,ali prokleto spartansko se držim i zadržavam,kao,sutra cu,bojim se da kad puknem,smazat cu sve što ce biti na metar od mene Ali ako stvarno,ali stvarno ne pazim na svaki j... zalogaj,udebljam se za š dan...s time da stvarno,ali stvarno malo takve hrane sam jela i prije,nekako vec 5-6 godina pazim,ali ocito metabolizam u q...ili genetika što li Zavidim mojoj sestri-ona si u š0 navecer pece ledolette i onda me zove i mljaska na telefon da meni sline cure a ona ima 46 kg |
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
isti slucaj s mojim burazom...jede sve osim zdrave hrane, a mršav je onak...i ja mu zavidim, a on mi se smije kad pazim što jedem i kad vježbam...i to me živcira užasno!! |
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
e zato vi lakse mozete misicnu nabacit tak da ja bi rađe ovo neg da mi se niš ne ljepi......a i ipak vi zdravo jedete, da ti s ene ljepi opet niej dobro da jedes junk , zdravstveno nije dobro
|
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer fino krenulo..
standard zobene,banana, brusnice saka bajama blitva sa jajima malo blitve sto je ostalo i dva kivija sunka sa par feta skripavca i onda otvorim frizider kad tamo ajmeeee kremsnite iz Lidla koje su taaaaako dobre..i naravno full kasno smazem jednu i mislim se ma bas me briga (dok zvacem naravno), a kasnije se sama sa sobom svađam kako nisam karakter Uf da se mogu sa hranom kontrolirati koliko recimo volim trenirati i koliko energije imam za to bila bi niiicee ko hmm Dalila Danas krenulo ovako Zobene, pola banane i suhe sljive par fetica sunke sa zrnatim najvj. ce dalje biti za rucak mix zitarica (mmm fino) sa mozda fetom razenog banana tunjevina sa nekim povrcem ili bacim par jaja u tavu pa to sa posnim smazem.. Koliko otprilike ovaj danasnji meni ima kalorija ako itko zna?? Nikad ne znam da li sam unijela dovoljno.. , a u glavnom mislim da je uvijek too much.. Baj d vej..ja imam brata koji jede ko vuk a izgleda ko trudnica pred porod |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo pogledaj kcal tu,
KALKULATOR TABLICA A haha, karakter, kužim te totalno, meni je stara donila jucer veliku Mikado cokoladu, a poslije rucka, uopce se nisam dvoumila ocu li je uzet il ne. a kasnije dok sam ucila, pojela sam još cokol, i nekog hrskavog kruha... 0 bodova.. najbolje to neimat u kuci |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Istina ziva da je to najbolje ne imati u kuci..Ja se bez beda kontroliram to ne
kupiti kad sam u ducanu ali nikako nauciti mamu da saaaakrije to od mene, kad vec kupi Hvala za tablice i kalkul..probala sam vec tako izracunati ali bemu kad ne znam niti otprilike koliko sam cega pojela u gramima. Nekako mi se bas i ne vaze svaki zalogaj |
|
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
u svakom zlu neko dobro. mada, ja bih radije da mi se ništa ne pozna kad bih pojela neki junk nego da nabacim mišicnu. al ok, uz mišice se lakše mršavi. |
|
|
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Strada, imaš lijepu građu. A tetovaža na leđima ti je totalno fora!!
|
|
Post Reply | Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |