D: Istražili smo: Koji je posni sir s najviše proteina i najmanje mast |
Post Reply |
Author | |
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2016 at 01:02 |
Svi komentari na temu: Istražili smo: Koji je posni sir s najviše proteina i najmanje masti
Kod nas u Srbiji je medju vezbacima popularan "Ella sir" sa 12g P; 1g UH; 0,5g M i stvarno je odlican :) |
|
Jedna od najtežih stvari u životu je odluciti se da li ceš samo odustati ili pokušati još jace.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ja sam ga probala kad sam bila u Beogradu i jako je dobar i okusom!
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
AnnaFitness
Cita FAQ Joined: 24 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko ja znam Ella sir je zasada najbolji od tih svih na Balkanu, ali na veliku zalost u Hrvatskoj ga nema. Kod nas su najbolji Pilos iz Lidla, quark i ovaj Dukat fit quark novi. Iako u pravilu taj srpski Ella sir je pravi quark sir...najbolji je..hehe bas mi je krivo sto ga nema kod nas... Ajde i ovi pilos i dukat fit su odlicni masti skoro nula ali Ella ima 1 gr UH za razliku od ovih!
|
|
bbmikic
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji je to sir Pilos iz Lidla... ima ih vise...
Moze neka slicica ili tome slicno...
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://images-popusti.njuskalo.hr/data/image/500x705/39/svjezi-posni-sir-lidl-190766.jpg Vjerojatno ovaj, Pilos kremasti, ilitiga bivsa Milbona
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Bobac
Cita FAQ Joined: 16 Svibanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
President ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |