D: Quinoa - jedinstveni izvor 9 esencijalnih aminokiselina |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Srpanj 2013 at 20:05 |
Svi komentari na temu: Quinoa - jedinstveni izvor 9 esencijalnih aminokiselina
a ja baš tražim nešto novo za jesti hehe, baš cu probat :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(1)
|
savjetic - soliš kad je gotova, nakon što se skuhala ostaviš poklopljeno u posudi 5 min
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej ne znam to ni izgovoriti gdje ima za kupiti :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Ronald23
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Omjer je kao kod riže..samo di se to može kupit pa da se proba ;-)
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima u zgb. "bio&bio" trgovine
a kod njih se može i online,ako netko nije iz zgb |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne izgleda mi privlacno,ali je sastav odlican :D zažmirio bi dok bi papao :D hvala baba ima u Portanovi mislim tu kod nas u Osijeku takva trgovina :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
svašt, ja tek sad skuzila da si ti iz Osijeka ko i ja ima u avenue mallu, ne u proti bio&bio. Okus je isti ko i sve žitarice |
|
cookies are for pussies
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je quinoa jedna od najdražih stvari,baš sam jucer jeo miješano obicnu i crnu,inace ako želite malo promijeniti jelovnik ubacite i heljdu,proso,crvenu i divlju rižu,lecu,amaranth,sve su to super stvari,jako ukusne a nutritivno bogate...
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe pa da ! Naveo sam par puta da sam iz Osijeka zapravo Cepin-a vjerovatno nisi vidjela :D Znaci tamo hvala ti,ali mislim da cu se osramotiti kada budem to izgovorio tamo ,
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja još nisam probala,ali budem, baš sam našla neke recepte,pa cu isprobati
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
samo udji, prva polica na desno stoje sve žitarice, nemoš mašit |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
:)))))))))) hvala ti :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Quinou imate kupiti u Bio&Bio-a, DM-a i Mercatora, to su mjesta za koje ja znam, u DM-a je quinoa od Alnature, po meni najbolja, 26.90 kn za 500g, u Mercatora kosta 21 kn 500g a u Bio&Bio-a 500g kosta 35.50 kn,
-Quinoa (dm) -Quinoa (Bio&Bio) -Quinoa (Mercator) Edited by Thor - 04 Srpanj 2013 at 21:43 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...i skupe ko svetog petra kajgana, kako se to vec kaže Ekipa, probajte amaranth s wheyem
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Bome necu kupiti 35 pola kile? pa daj , pa previše mi je to :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |