D: TBC P90X iskustvo: "Prezadovoljan sam transformacijom u 60 dana!" |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
nitkobitan
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2013 at 11:24 |
Svi komentari na temu: TBC P90X iskustvo: "Prezadovoljan sam transformacijom u 60 dana!"
hahahaha koja glupost da nije ždero te suplimate i ostala sranja nist od tog nebi bilo za 2mj možda izgleda zdravo izvana,a iznutra? http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/08/09/umirati-da-bi-bio-zdrav-proteinski-prah-i-shakeovi-za-sportase-zatrovani-s-teskim-metalima-i-msg/ |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(1)
|
a neceš ti komentara, daj izgubi se, kyani imaju certifikate da je sve prirodno a to malo proteina što je popio u mjesec dana mu nikako nece naštetit pa i da ima štetnih tvari, ovo o cemu ti pricaš je kao da jedeš smece par godina i onda se razboliš što je normalno, razguli s ovakvim komentarima, cojek ima odlicne rezultate i ja mu cestitam :)
|
|
Bojko77
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iskreno ne znam što Vam ovakvi clanci trebaju... ako je sponzorstvo, onda ga tako i servirajte, jer ovo je kao i ono na Top Shop i elektricni stimulatori uz koje smršaviš, tj. izgubiš sala u samo 10 dana 15 kg i dobiješ barem 10 kg mišica, i to nije sve, popravlja se i krvna cirkulacija što dovodi do bolje potencije, i to nije sve, znanstvano je dokazano da riješava i problem celavosti... o tim cudotvornim praškovima stvarno me zacudi ako u danšnju web mladež mogu se upecati ovako lako...
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bojko77, da si negdje kod drugog posta pisao komentar, možda bi i bilo ok, ako si uopce procitao. Ali ovdje se ne radi o suplementima i prašcima, osim u samo jednom pitanju, nego je tema dojam o jednom trening programu. Prikaz jednog trening programa sa tržišta, bolje je cuti neciji dojam nego ici na slijepo. Isprobaj pa reci vrijedi li, ne ovako na slijepo... Cak i ako zvuci malo reklamno, i osobno poznajem Dolušica i u ovakvim programima je odlican, pa cu i ja reklamirati, ako netko želi dinamican raznovrstan trening, u kojem ce dobiti i na funkciji tijela, pokretljivosti i motorici od glave do pete, tj cilj mu je nešto drugo od samo dizanja utega, odnos cijena/dobiveno je odlican. Nemam proviziju, da ne bi pomislio... :(
@ Markane, u svemu bih se složio, osim u dijelu o kyani-u, internet kao i papir svašta podnosi... MLM firma, kao i Herbalife, koja kao zlato cijeni svoje preparate, mada istu kvalitetu možeš dobiti i za trecinu cijene. Prošle godine mi je poznanik iz inozemstva kupovao, pa sam za njega malo istražio... Za svoj omega3, da li to zovu sunrise, nisam siguran, su copy-paste stavili dokument od istraživanja krill ulja, a riblje i krill ni po cijeni ni po drugome nije isto, i to je bila cista prevara. Vidim da su sad promijenili tekst, valjda ih je netko tužio... Možda preparati jesu dobri, ali je cijena i reklama cista MLM prevara, tj placaš i xx posrednika... A rekao bih da slicnu kvalitetu možeš i ovdje na portalu pronaci po puno korektnijoj cijeni. Da ne istražujemo tko sve izdaje certifikate i koji ima koliku vrijednost :))
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
u pravu si, malo sam istrcao pred rudo ali me živcira kad netko tako pljuje a vjeojatno nije ni probao nit iskusio nit zna išta o onome što je rekao, što se kyanija tice sje*o sam malo al shvacaš poantu jel da :)? jbg mlad sam i nadobudan, s godinama ce me valjda proc hehe
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene samo zanima zašto onda svi ne piju suplemente i piju whey 2 mjeseca i eto plocica ? da je tako kako ti tvrdiš svi koji imaju love i mogu si priuštiti najskuplje suplemente bi izgledali odlicno, a znamo da to nije tako. Inace sve pohvale Dolusicu i Basicu i ostaloj njihovoj ekipi, uistinu su odlicni treneri |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe... ok, nitkobitan malo pretjeruje kao i mnogi koji baš nisu upoznati sa nekim stvarima pa znaju lupetat bezveze ali i mene zanima zašto vecina ljudi više ne može ni pocet trenirat bez suplemenata Ajde whey....ajde....ali ovo, ono....pretjeruje se malo. Ako je vec trening tako efikasan, može se odradit i uz pravilnu prehranu - rezultata bi sigurno bilo. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa normalno da bi bilo rezultata kako mett moze bez suplemenata :)
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja sam uzimala prije redom- glutamin, bcaa, omege, laneno, mulitivitamine i whey. Onda sam zadnjih 5 mj izbacila sve osim wheya i apsolutno mi isto, ne vidim nikakvu razliku. I jedino mislim vratiti multivitamine preko zime + vit. C ako zasteka
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da bi bilo, zato i kažem
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Bojko77
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd fala di Bože sve je više "mudrijih" koji shvacaju, pa na kraju google genracija ima neusporedivo više info o svemu... pa tako vidim da i o tim praškovima je sve upucenijih, (ako ne google onda probaju pa vide i dijele na kraju s drugima) a mislim da bi morali više manje ljudi i znati da ako imaš 25% masnog tkiva potrebno ti je oko 4 mjeseca dobrog vježbanja i kvalitetne dijete (u kojoj koristiš zdravu prehranu) da izgubiš 15%. S time da je to okvirno, jer svaka osoba se razlikuje, od hormona do vremena, želje i znanja za postici željene razultate. E sad ovdje bi nas još uvjerili kako ovaj gore pocetnik debeljuca u dva mjeseca je nabacio six pack... naravno ako je bio ovakav, znaci da vježbao prije nije i zanje imao nije... kako napisah, ovaj clanak je obicna top shop prevara...
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Bojko, ma što tebe muci? Ako želiš rec da je za ovaj rezultat zaslužan whey onda ne znam što bih ti rekla Ajde, ajde, udri, I can handle that
|
|
|
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni doktorica kaze da je whey stetan za srce. nije mi jasno sta ima u proteinu sirutku stetno.
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
aha, a jesi je pitao zašto?
|
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm sigurno neka 'oldschool' doktorica
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma lupeta bzvze..a lik ovaj sto je probao program je toliko debel bio na pocetku da neznam kako je uopce stao u kadar kad su ga slikali sam se naživciram bzveze |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |