D: Zašto bi pauze u procesu mršavljenja mogle biti korisne? |
Post Reply |
Author | |
Prki
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2020 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2020 at 20:35 |
Svi komentari na temu: Zašto bi pauze u procesu mršavljenja mogle biti korisne?
Krenuo sam danas na deficit (500kcal) koji ce trajati oko 3 mjeseca, a mislio sam svaka 3 tjedna ici tjedan dana na odrzavanje. Zanima me koja je bolja opcija ako zelim zadrzati sto vise misicnog tkiva, svaka 3 tjedna deficita jedan tjedan odrzavanja ili svaki vikend 2 dana suficita? |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Adekvatna i kvalitetna ishrana, dovoljan proteinski unos i pravovaljani trening snage/opterecenja minimalizirat ce muscle loss.. ako cilj nije ekstremno niski bf. na naturalni hormonalni panel..
Letimicno citajuci artikl shvatio sam da se prica o vracanju u zonu "odrzavanja", onda kada bi tijelo to trazilo, a ne od samog pocetka kretanja u proces.. Jedenje 4-5dana u deficitu i onda 2-3u suficitu lako mozes doci do unosa odrzavanja i jednostavno ne imat nikakav progress uopce..
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
matercula
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako,ima nesto u tome to je tzv.diet break i najcesce je prilicno korisno jer omoguci da se tijelo u procesu malo odmori i da se mozda malo neki hormoni postave u balans. Posredno se moze smanjiti intezitet treninga i kolicina cardia.
Ali naravno sve ovisi o tome u kojoj si fazi trenutno i kakav ti je konacni cilj. |
|
matercula
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sad vidim da je cijeli clanak to,vidi se da sem dugo izostajala iz foruma. Uglavnom,vrijedi samo onaj zadnji dio da izgled tog diet break -a znaci koliko i kada ovisi o tome na kojem si dijelu puta i koji ti je cilj.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |