D: Brzo i prakticno: 3 ideje za zdravi namaz! |
Post Reply |
Author | |
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2015 at 09:36 |
Svi komentari na temu: Brzo i prakticno: 3 ideje za zdravi namaz!
Od kad sam prije par godina otkrila avokado, moj život više inje isti! ;) jedem ga svakako, u salati narezan na kockice, radim namaze sod njega slicne ovom u receptu, pravim slatke pudinge s kakaom, koristim ga u smoothiejima jer im daje kremastost... super! |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga zadnjih par mjeseci gledam u trgovinama i odustanem.nikako da ga kupim
U zadnje vrijeme stalno vidim racepte za njega i pohvale pa cu siguro uzet.Kakvog je okusa? I da,znam da ima puno masi pa sam ga i zbog toga izbjegavala.koja mu je energ vrjednost? |
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
* ima puno masti*
|
|
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali zdravih masti.
Amount Per 100 grams Calories 160 % Daily Value* Total Fat 15 g 23% Saturated fat 2.1 g 10% Polyunsaturated fat 1.8 g Monounsaturated fat 10 g Cholesterol 0 mg 0% Sodium 7 mg 0% Potassium 485 mg 13% Total Carbohydrate 9 g 3% Dietary fiber 7 g 28% Sugar 0.7 g Protein 2 g 4% Vitamin A 2% Vitamin C 16% Calcium 1% Iron 3% Vitamin D 0% Vitamin B-6 15% Vitamin B-12 0% Magnesium 7% |
|
Be healthy, be happy.
|
|
KlaraS
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2014 Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako fine ideje, sigurno cu isprobati. No zanima me koliko mogu stajati u frižideru a da se ne pokvare?
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Na 100 grama je super vrijednost.
Kad je ociscen tj spreman za jest koliko otprilike tezi jedan? Vidjela sam da su svi slicne velicine pa me zanima otprilike koliko jedan ima grama? |
|
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Predlažem da uzmeš avocado u marketu i staviš tamo na vagu i pogledaš koliko je težina. Računaj da otprilike 1/3 težine otpada na košticu
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
classified
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2014 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme obožavam avokado
@KlaraS stavi ga u plastičnu zdjelicu zajedno sa nasjeckanim lukom i zatvori.. tako ćeš mu produžit rok trajanja ;) a @Tina22 otprilike 130g ja mislim bez korštice ja bih rekla.. ali da. pogledaj u trgovini + nemaš li kuhinjsku vagu pa sjeti se jednom izvagat prije nego li ga kreneš koristit Edited by classified - 04 Ožujak 2015 at 16:48 |
|
Fall seven times and stand up eight
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Avokado je super.
Pudding/mousse od avokada, smiksaš meso jednog avokada, jednu jušnu žlicu kakao praha, malo ekstrakta vanilije i sladila i nema boljeg deserta. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |