D: Nicole Wilkins: Trening za guzu iz snova |
Post Reply |
Author | |
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2015 at 23:29 |
Svi komentari na temu: Nicole Wilkins: Trening za guzu iz snova
svaka cast svakom, ali ne svida mi se estetski vidjet ovakve mišice na ženi. |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast svakome, meni je ovo prekrasno!
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se sviđa!
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova i nema dupe
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da baš je loša.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
gabrijela
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne radi se o dupetu već o žilama na rukama na jednoj slici, to mi je grozno.
Moj pojam bi recimo bila Evangeline Lilly |
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Ma salila sam se malo ;)
Nicole je inace jedna od najboljih figure (kategorija u fitnessu) natjecateljica na svijetu ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
gabrijela
Post Options
Thanks(0)
|
ja nažalost na ovom forumu ne znam staviti sliku..ni svoju ni tuđu:) jedva sam našla i kako otvorit novu temu. a nisam plava:)
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
EVo uputica:
odeš ovdje: http://postimage.org/ Uploadas sliku s racunala koju zelis. Nakon toga kopiras link koji ti piše uz: Direktan link To ti izgeda ovako: http://s3.postimg.org/cod86qw77/supraspinatusmuscletop.jpg Nakon toga ovdje stisnes strelicu na kojoj pise: Full Reply Editor Nakon toga kliknes na ikonicu Insert image i samo zalijepis ovaj gore link: i to izgleda ovako: Eto, nadam se da sam pomogla ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
gabrijela
Post Options
Thanks(0)
|
hahaahahah..dobra slika:)
djeluje komplicirano tako da ću probat kad mi mozak bude radio na višoj razini koncentracije:) hvala... |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su zadnjice vecine fitnes modela, blago receno, uzasne, kada ih onako podignu da se izgubi ovaj prelaz izmedju noge i gluteusa, i kada postanu kao kamen.
Za moj ukus, ova devojka je na primer imala jedno 10 puta bolje dupe na ovde levo nego na desnoj fotki(mada je i poza drugacija pa desno izgleda podignutije) a ova pomenuta devojka sa slika gore, posebno na ptvoj slici mi zaista deluje kao da nema zadnjicu, i bas se vidi iz profila koliko je nekako ravna i tvrda, kao muska. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0a/60/0c/0a600c44d78b77c5b05402c870889637.jpg Ne osporavam niciji trud, to je samo stvar ukusa, ovakva zadnjica me ne bi nesto preterano privukla ka ovim vezbama (koje svakako treba raditi), nego ono, naslov guza iz snova ne odgovara jednostavno sadrzaju |
|
linic Jasminka
Cita FAQ Joined: 23 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobre vjebe,ali ne treba pretjerivati,izgleda neprirodno
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima ona više vrsta hormonalne potpore kao i sve natjecateljice, nema straha za nas :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |