D: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik |
Post Reply |
Author | |
Perinjo
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2016 at 20:35 |
Svi komentari na temu: Kirsty Gallacher: moj tjedni jelovnik
Mislim da desetogodisnje dijete pojede vise od ove zene,katastrofa. |
|
neven73
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne vidim svrhu ovakvih primjera jelovnika - osim možda da nas upozore kako se NE hraniti......
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Komentar je na kraju, ne....
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ovaj komentar na kraju ima smisla, jer ovo je definitivno premalo (ak ja velim da je malo onda je malo XD) i ako ja (arch nemesis visoko proteinske dijete) velim da je ovo jako jako malo proteina, onda je malo as hell. :) za ženu od cca 55-68 kg? hmmmm, 8600 kcal je za tri i pol dana. okej, možda može biti za neke zdravstvene potrebe, ležanje il trovanje želuca....XD u redu, no ne razumijem zašto je taj clanak onda uopce ovdje? mislim, ima ljudi koji samo prelete clanke tražeci brze primjere jelovnika i nacin da smršave pa onda nalete na ovako nešto i ne procitaju zadnji komentar.....a i vide kako ova ženska izgleda pa procjene da je i njima to dovoljno. probajte staviti ovaj komentar skroz gore kao napomenu :D moja jadna frendica je baš to vidjela (koja je sad na zdravoj dijeti ima puno puno za skinuti radi zdravstsvenih razloga) i zapitala se jel jede previše, ja rekoh ne nedo bog da jedeš manje, ak ovako skidaš a dobro funkcioniraš neema za tebe restrikcije. bokte ja sam u "anoreksiji" jela 1 500-700 kcal XD
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
dnevno! :D
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Tajchi
Cita FAQ Joined: 05 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, sigurno ona može uz takav jelovnik odraditi jedno i pol satni trening.Mo'š mislit'!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |