D: Što jede Martina Boss da održi savršeno vitku figuru? |
Post Reply |
Author | |
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2017 at 16:15 |
Svi komentari na temu: Što jede Martina Boss da održi savršeno vitku figuru?
Ne konzumira mlijecne proizvode, ali na pitanje bez kojih namirnica nr moze zamisliti dan kaze posni i zrnato sir? Shvacam da je ovo intervju, ne policijsko ispitivanje, ali osim sto su neki odgovori nedosljedni, neki su i nepotpuni (ne kaze koliko cesto konzumira cheat), na to bi se u buduce moglo obratiti vise paznje. S jedne strane prilicno detaljan intervju, s druge povrsan i nedorecen. |
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
Malozlo
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima li neki trener ili fitness uzor da je majka dvoje djece i da uz posao ima jos i brigu o kucanstvu i djeci i njihovim obrocima a ne da citav dan mucka i smislja sta ce grickat i slika se? Pa da pitamo takvu sta jede? Lako je ovako kad je to sve sta radis!
|
|
xena1
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok.Evo da se uključim i odgovorim na pitanje pa makar i djelomično.Majka sam troje djece.Jedne školarke i dva dečkića 3 i 2 godine.Živimo u kući i imamo vrt.Inače ne radim na poslu jer mi se trenutno ne isplati ići raditi ali zato sam od jutra do mraka saoko klinaca,kuće,sad kada je krenulo proljeće održavam i popriličnu količinu zemlje,ukljuučujući kopanje ručno itd...,održavam kuću i idem dva puta tjedno na zumbu).Do prije godinu dana išla sam na vježbe 3 puta tjedno jer sam bila u procesu skidanja kila preko zdravstva i kuhala sam dvije vrste ručka što i danas radim.Kuham sebi posebno i mojima posebno jer se rijetko uspiju uklopiti u obilje mog povrća.... Tako da nije da kudim druge niti hvalim sebe no sve je stvar organizacije.... Ponekada ne stignem možda srediti kuću da blista kao apoteka i još neke stvari kao npr.peglanje(i neke stvari koje me mogu sačekati)no odavno sam se prestala sa time zamarati.... Samo hrabro i organizirano i sve će se stići....
|
|
LOJOMA1606
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Majka sam cetvero djece i imam 46 godina... imam vlastiti posao i na njemu sam po desetak sati na dan... treniram svako jutro (ustajem prije 5 i treniram od 5-6 ili u teretani od 7-8), nakon toga idem na posao. Oko 12,30 dolazim doma klincima dati rucak koji se takoder kuha u ranu zoru... Vikendom trcim ili idem na Sljeme, ali i to radim ranom zorom kako bih svo ostalo vrijeme bila sa obitelji. I dok su mi djeca bila malena, sve sam stizala (trening, kuhanje, cišcenje, odlasci s djecom u parkice...)
I nemam problema s kilama.
Ništa nije problem ako se dobro organiziraš. Cini mi se, što imam više djece, više stvari stižem.
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo ZENE,
samo sam cekao odgovor na prvi post, a i drugi! Vjerujem da Vas jos ima takvih ovdje. Primjera je more u fitness industriji, gdje zene vode uspjesnu poslovnu (fitness) karijeru, a uz to su i obiteljske zene. @Malozlo Jedna nama jako blizu je npr. Zrinka Fiser (Korac), koja je jedna od nasih najuspjesnijih fitness takmicarka. Ima (ako se ne varam) troje djece, i nakon poroda vracala se na binu i opet harala scenom. I da, uz to sto ima djecu, cak ima i posao! Zamisli to? :) Tako da su to sve puste price, za malu djecu. Gdje ima volje, ima i nacina, uvijek! :D Samo naprijed
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Malozlo
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
I sve vi izgledate kao Martina Boss???? ??
|
|
Vedranamatas
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se trudim ali nemam bas previse volje inace nemam viska kg. Ali htijela bim radi zdravlja barem 3puta dnevno vjetzbati. Jednostavno nislim da uvijek imam nesto drugo za radit umjesto vjezbanja. Naravno zaposlena sam zena 34god. I naravno 2djece. Javit cu se martini boss u inbox za cirkularni trening ili tako nesto sta mi ne oduzima previse vremena. Mislim da b mii to stimalo. Da ucvrstim malo to moje tijelo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |