D: Kettlebel program treninga za cijelo tijelo za žene |
Post Reply |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2014 at 13:15 |
Svi komentari na temu: Kettlebel program treninga za cijelo tijelo za žene
to sve ja radim! vec odavno proucavam to po internetu,i vježbam . pratim video,slušam,gledam i isprobavam i sad sam vec prilicno napredovala. obožavam raditi s girjama! :) |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Jopica
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Presavrseno...;)
|
|
BokiDj
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolika je težina kettlebela koji možemo podici. Nemam vremena za teretanu, ali dosta šetam prosjek 7-10 km dnevno radnim danima, imam 3,5 km samo do busa s kojim idem na posa, a na dijeti sam i planiram kupiti neki kettlebel i još neke spravice za pilates i fitness, koja je odgovarajuca težina za žene na pocetku 6,8 ili 10 kg? Hvala
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako nisi nikad dosad vježbala s težinama, 6ica će biti dovoljna. Svakako bih ti pripreporucila da kupis dva jednorucna utega kojima se mogu skidati utezi tako da imaš 10 kg po utegu, ali mozes od njega napravit uteg od 6 kg. Veća je iskoristivost nego od 1 girje.
https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Jednorucni-uteg-10kg.aspx pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |