D: Mitovi i zablude o ženskom dizanju utega |
Post Reply |
Author | |
miffy
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2014 at 01:27 |
Svi komentari na temu: Mitovi i zablude o ženskom dizanju utega
Nakon sto sam sve ovo procitala vise ne znam sto misliti. Gdje izmjeriti masnocu tkiva? Kako je odrzati iznad 12%, a da ne budem premasna-:)? Jedini problem mi je trbuscic i dupli bubrezi, a prsni kos mi nije bas nesto prevelik pa ako se zaigram vjezbanjem da mi ne nestane-:). Uglavnom htjela bi isklesati trbuscic. Imam nekih 58 kg na visinu 168. Nosim br 34-36 i imam 38g. Kako mi mozete pomoci i sto mi preporucate? Unaprijed hvala |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoje mjerenja na internetu malih miliun gdje možeš od prilike izmjeriti svoj BF...
Gdje se točno može nisam siguran nisam se zamarao time previše..na ogeldalu od prilike znam :) Ili mali trik sa prstima (uhvatiš ispod pupka i koliko mm tkiva imaš na prstu...toliko je od prilike BF :P) Papaš puno i vježbaš puno... tako održavaš odličan bf i izgled ;) Hm dupli bubrezi ? Možeš mi objasniti u čemu je problem? Neće ti nestati prsni koš ne brini se... vježbaj svaki dio tijela :) Svi bi taj isklesani trbušćić hehehe.... Preporučujem ti bolje prehrambene navike... i najvažnije tjelesna aktivnost... što od to dvoje prakticiraš? :) |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
miffy
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Dupli bubrezi"-salo koje se sakuplja sa strane. Jedem sve sto stignem, al naravno ne premasno i ne preslatko i ne u velikim kolicinama. Do sad nisam imala velike navike vjezbanja, al sad kad pogledam u ogledalce nije mi neka slika kad mi trbuscic i bubrezi izviruju iz hlaca. A kad bi na sebe navukla veci br, noge bi mi se izgubile jer su ko u srnice
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm inače dupli bubrezi su rijetkost... u medicinskom smislu...
Ovo prvi puta čujem..ali znam na što misliš...... Nije stvar u prehrani...nego fizička aktivnost ej apsolutna nula :/ Trebal bih početi sa nečime se baviti..dali imaš u planu? ... Znaš što... trebala bih svoju temu otvoriti..pa tamo da pišemo...ovo su samo komentari an temelju članka...nije napravljeno za ovakve razgovore :) Tamo mi napiši kako od prilike jedeš...koliko često količinski... što si planirala od aktivnosti raditi ...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |