D: Recepti: slatka lica zobenih pahuljica |
Post Reply |
Author | |
LucijaKr
Cita FAQ Joined: 08 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Listopad 2014 at 17:30 |
Svi komentari na temu: Recepti: slatka lica zobenih pahuljica
Evo zob je u frižideru, pa cemo sutra ujutro vidjeti jel fino :) |
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka kombinacija zobenih je NAJBOLJA KAD ODSTOJI PREKO NOCI U FRIŽIDERU. ne sjecam se kad sam zadnji put jela zobene instant usipane u zdjelu i prelivene mlijekom (fooj:)
sve kombinacije su dobro došle pa cak i obicne sa vodom ALI NATOPLJENE I HLAADNE
mislim da ima shema da u dodiru sa tekucinom (ili samo vodom) ispuštaju triptofan ako se ne varam ili neki drugi sastojak koji utjece na mozak, probavu, energiju....dakle vrijednost im se pojacava za 50% kada odstoje u tekucini/smjesi......ja ih jedem i za cheat....CHEAT SA ZOBI!
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Perinjo
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih jedem tako da ih polijem kipucim mlijekom i onda poklopim da stoje dobrih 10-15 min.vise nebude vruce,pahuljice popiju mlijeko i fakat budu mekane.dok mi kuhane u mlijeku ne valjaju,znaci bas kad se stave u mlijeko i kuhaju na vatri su mi totalno drukcije.eto mozda netko pobere ideju.
|
|
Emica
Cita FAQ Joined: 06 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
:-)
|
|
Emica
Cita FAQ Joined: 06 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kuham ih na kokosovu mlijeku,u mlijeko stavim kurkumu,cimet,cardamon:-) :-)
Skuham za 3 dana:-) :-) :-) :-)
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja skuham za 4 minute Ma koristim samo instant zobene, odmah se smućkaju i daju mi energije za početak treninga. Kasnije pijuckam amino i ultra carbs.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |