D: Sportom protiv stresa i depresije |
Post Reply |
Author | |
s4le96
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2012 at 18:06 |
Svi komentari na temu: Sportom protiv stresa i depresije
Ljudi samo trcanje ja sam otkrio da kad me neko vrlo iznevira samo odem na trcanje ili kad sam uznemiren na trcanje i razmisljam usput to toliko pomogne da je to nemogu kasnije budete umorni i buce vam super ne razmisljate toliko svidja mi se ovaj clanak! :) |
|
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
živa istina...stres i tepresiju najbolje razbiješ nekim sportom..a i kada covjek odvoji sat, sat i pol samo na sebe radeci neku tjelesnu aktivnost odmah se bolje osjeca
|
|
sani77
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je vrijeme koje posvetimo samo sebi i nerazmisljamo o svakodnevnim problemima ili obavezama ......svakako preporucujem :)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa svime osim sa time da aktivnost mora biti predvidljiva.
Predvidljiva = s vremenom nastane monotona i osobi se prestane radit jedno te isto jer vec zna rutinu i vježbe, konstantno treba mijenjati koncept kretanja uvoditi nove stvari nove figure kako bi vježbacu ostao isti interes za kretnjom. Nema neke logike da na poslu radiš 8 sati svaki dan isto te onda odeš negdje radit neku aktivnost koja je isto tako rutinska kao posao.
Predvidljiva je dobra i primjenjiva kod rehabilitacije i starijih osoba sa zdrastvenim problemima ili opcenito za nekoga sa nekom ozljedom/disabilitetomm, a za sve ostale nepredvidljivost.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon nekog vremena postanes ovisan o trcanju i to je car.Svako jutro kada se probudis odradis svojih 60-90min trcanja pa tek onda kreces s danom.Za vrijeme rucka je vec kriza.Barem nama koji svakodnevno trcimo:).
Netko ima porok duhan ili alkohol a ja trcanje....U svakom slucaju sve najbolje o svijetu trcanja... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |