D: Ukusni i zdravi visoko-proteinski pudinzi |
Post Reply |
Author | |
fabe0904
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2015 at 22:03 |
Svi komentari na temu: Ukusni i zdravi visoko-proteinski pudinzi
A sta ide npr. umjesto zelatine(koja se radi izmedu ostalog i od zivotinjskog otpada(koze,kostiju..))? |
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja radim sa jecmom bananom kokosom posnim i kakaom...ulijem malo kave i ruma i stavim nekad zaledit....taj mi je najbolji :)
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sa radim sa bananom, milbonom, mrvicu vode i mrvicu guar guma od myproteina. Guar gum mi je otkrice, jedna zlicica za kavu sve zgusne.
|
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
uvijek za slatke varijante mora il milbona il pilos :) nekad napravim normalnu zobenu il ječmenu kašu pa umetnem whey unutra i malo kakaa pa to zaledim....i doručak i sladoled ma ludilo još ako kave ulijem unutra bude okus dekadentaan ko gurmanska slastica
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |