D: Istopite masne naslage vježbama na Bosu lopti |
Post Reply |
Author | |
Maryann
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2018 at 22:36 |
Svi komentari na temu: Istopite masne naslage vježbama na Bosu lopti
Pozdrav, zanima me jel dobro odradivati aerobne treninge tipa trcanje ili preskakanje vijace ako sam na dijeti bez ugljikohidrata. Inace to je 3x tjedno dok sam ostala 3 puta u teretani. Cilj mi je mišicna definicija te skidanje masnih naslaga. Naravno obrnutim redoslijedom ;) |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi primarno o tome u kojoj si trenutno fazi..
Prije svega sa prehranom, kako izgledas, koliko dugo si na dijeti, koliko jos imas za skidat, i da li je samo skidanje masnog tkiva trenutno zastalo ili ne?
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Maryann
Post Options
Thanks(0)
|
5-6 obroka dnevno, proteini i povrce. Dijeta 10 dana. Imala sam 75 kg sad 71.
173 cm visoka. imam jaci donji dio tijela .Bitno mi je smanjiti opseg bedara ,koljena i kukova.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi rađe hodala što duže mogu nego imala dodatne intezivne aktivnosti uz toliko malo energije.....hodanje će smiriti kortizol, ovo drugo će ga isprovocirati još više što bi te moglo zbetonirat. Koliko dugo misliš tako? UH-a nema u nikakvoj varijanti?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Maryann
Post Options
Thanks(0)
|
Nema Uh , samo povrce do 10 g na dan. a mislim još bar 10 dana, a kasnije uvoditi Uh s manjim glik indeksom, znaci opet ne žitarice riža kruh slatko i sl
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povrće do 10 g na dan? Što je sa masnoćama? Na hranu mislim :)
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Maryann
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne ..mislila sama ako pojedem 200 g povrća to je otprilike 10 g uh
Masnoće uzimam, ulja.. |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
... znači 200g povrća na dnevnoj bazi? Mislim da smo ovdje u crvenoj zoni, samo što info dobivam na kapaljku :)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |