D: Što se dogada u vašem tijelu kad se zarazite koronavirusom? |
Post Reply |
Author | |
bosanka
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2020 at 16:21 |
Svi komentari na temu: Što se dogada u vašem tijelu kad se zarazite koronavirusom?
Vec dvije sedmice u trepavicama me nesto zulja ,ali nema nicega sto se golim okom vidi. Kad izaperem cajem od kamilice par sati se ne osjeti a onda opet pocinje zuljanje .Vec po malo pocinjem da se brinem. Zivim u malom mjestu gdje nema ocnog a sobzirom da mi je 71 god.ne mogu ni do ljekara opste prakse?? Pokusala sam sama negdje pronaci kji su simptomi zaraze preko ociju ali nisam nista nasla. Ako imate vi ikakvo saznanje lijepo vas molim da ga podijelite. Lp |
|
bosanka
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vec dvije sedmice u trepavicama me nesto zulja ,ali nema nicega sto se golim okom vidi. Kad izaperem cajem od kamilice par sati se ne osjeti a onda opet pocinje zuljanje .Vec po malo pocinjem da se brinem.
Zivim u malom mjestu gdje nema ocnog a sobzirom da mi je 71 god.ne mogu ni do ljekara opste prakse??
Pokusala sam sama negdje pronaci kji su simptomi zaraze preko ociju ali nisam nista nasla.
Ako imate vi ikakvo saznanje lijepo vas molim da ga podijelite.
Lp
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Vec dvije sedmice u trepavicama me nesto zulja ,ali nema nicega sto se golim okom vidi. Kad izaperem cajem od kamilice par sati se ne osjeti a onda opet pocinje zuljanje .Vec po malo pocinjem da se brinem.
Zivim u malom mjestu gdje nema ocnog a sobzirom da mi je 71 god.ne mogu ni do ljekara opste prakse?? Pokusala sam sama negdje pronaci kji su simptomi zaraze preko ociju ali nisam nista nasla. Ako imate vi ikakvo saznanje lijepo vas molim da ga podijelite. Lp ', kaže bosanka Zaraza je moguca preko usta, nosa i ociju, ali žuljanje koje navodite nije jedan od simptoma zaraze. Takoder, u ova 2 tjedna, koliko navodite da vas žulja, vec biste imali i prve simptome. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |