New Posts New Posts RSS Feed - D: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness!

Post Reply Post Reply
Author
minki View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote minki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness!
    Posted: 16 Rujan 2012 at 16:30
Svi komentari na temu: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness!

predobro zvuci,nadam se da bi bilo dobro i za mene i moje zlatne godine
Back to Top
minki View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote minki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Rujan 2012 at 16:35
ima li u Đakovu neko sa 50 god da pohada Zumba finess Đ
Back to Top
zita View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zita Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Listopad 2012 at 08:04
Nedavno sam bila na prvom plesu zumbe i odlicno je!! Obožavam ples i sve sam korake uspjela svladati vrlo brzo!! Ali dva dana nisam mogla doslovno hodati nakon toga!! Evo treci je dan i malo popušta ali još bole mišici!! Zanima me da li je normalno da se odmah pocne sa tako brzim vježbama ili ipak treba nešto sporije za nas koje tako nešto nismo nikad primjenjivale?? Imamo zumbu jednom tjedno ali mislim da ja necu moci zbog upale!! Što mi je ciniti?? Molilm pomoc!!
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Listopad 2012 at 10:35
vodila sam zumbu prije godinu dana i ono sto mogu reci da upala misica nema bas previse veze s brzinom i stupnjem kompliciranosti koreografije. Ono je najvjerovatnije posljedica nove aktivnosti koju ste uveli a na koju tvoje tijelo nije naviklo jos. Upala ce proci uz istezanje i masaze i moze se pojaviti svaki put dok god ti se tijelo ne navikne na zumbu (cak i onda kad se naviknes, a recimo pojacas intezitet izvodenja nekih zumba pokreta)
pozz
Back to Top
smilja View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smilja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Studeni 2013 at 18:25
mislim se upisat ali neznam gdje imam 53 godine
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.