D: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness! |
Post Reply |
Author | |
minki
Cita FAQ Joined: 16 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Rujan 2012 at 16:30 |
Svi komentari na temu: Plesno ludilo - mršavite uz Zumba fitness!
predobro zvuci,nadam se da bi bilo dobro i za mene i moje zlatne godine |
|
minki
Cita FAQ Joined: 16 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima li u Đakovu neko sa 50 god da pohada Zumba finess
Đ
|
|
zita
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nedavno sam bila na prvom plesu zumbe i odlicno je!! Obožavam ples i sve sam korake uspjela svladati vrlo brzo!! Ali dva dana nisam mogla doslovno hodati nakon toga!! Evo treci je dan i malo popušta ali još bole mišici!! Zanima me da li je normalno da se odmah pocne sa tako brzim vježbama ili ipak treba nešto sporije za nas koje tako nešto nismo nikad primjenjivale?? Imamo zumbu jednom tjedno ali mislim da ja necu moci zbog upale!! Što mi je ciniti?? Molilm pomoc!!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
vodila sam zumbu prije godinu dana i ono sto mogu reci da upala misica nema bas previse veze s brzinom i stupnjem kompliciranosti koreografije. Ono je najvjerovatnije posljedica nove aktivnosti koju ste uveli a na koju tvoje tijelo nije naviklo jos. Upala ce proci uz istezanje i masaze i moze se pojaviti svaki put dok god ti se tijelo ne navikne na zumbu (cak i onda kad se naviknes, a recimo pojacas intezitet izvodenja nekih zumba pokreta)
pozz |
|
smilja
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim se upisat ali neznam gdje imam 53 godine
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |