D: Intervju s Mr. Universe 2012. Petrom Klancirom |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2013 at 15:44 |
Svi komentari na temu: Intervju s Mr. Universe 2012. Petrom Klancirom
Svaka cast za Petra , ali bi ja rade volio vidjeti Tomasa |
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel trening do failura ima smisla i kad si natty?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
natty
a zašto nebi imalo? Nije isto dal ti je failure na 10 ili 50 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pero je odlican decko i bit ce profi vrh ako ovako nastavi.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
@gymgirl, ohoooo, welcome back moja omiljena tvrdoglavka :)))) vec sam mislio da si se 100% posvetila samo "realnim" prijateljima, i bolje nego virtualci. Da, naravno da nije isto, mada ima i dosta slicnosti, i pri kraju 50 zbog uloženog napora ponavljanja idu u anaerobno. Ali, prije bih rekao da je poanta u tome što je Petar po vježbanju i stažu profesionalac, njegova regeneracija se ne može usporediti sa obicnim svijetom. Za vecinu ljudi, ne vrhunskih vježbaca, i nije koristan failure, na koji i kakav god mislili. Tako da je najtocnije što je i Petar rekao, nema tu šablona, više je individualno. A bilo bi i zanimljivo znati što sve uzima od suplemenata(nisam mislio na an.steroide).
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |