D: Zasladite se s zdravim "Ferrero" i "Raffaello" kuglicama! |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2013 at 17:31 |
Svi komentari na temu: Zasladite se s zdravim "Ferrero" i "Raffaello" kuglicama!
Ovi recepti su djelo naše FITovke avangarde, svi smo upoznati s njezinim fantasticnim privlacnim receptima vec kroz forum. Ovo je samo uvod, slijedi bombardiranje sa super i ukusnim receptima / jelima. :) |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde Isprobala sam rafaelo kuglice i oooooooodlicne su
|
|
Jedna od najtežih stvari u životu je odluciti se da li ceš samo odustati ili pokušati još jace.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesu da, a što je najbitnije gotovo za 15min, a to je glavi kriteriji pravljenja slastica kod mene a ovo s "bombardiranjem"..reko bolje da vas bombardira Zoki nego ja "kolacasti" tjedan i pripreme za Božic kod mene na meniju next week |
|
cookies are for pussies
|
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedva cekam!!!
|
|
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
njam :))
|
|
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliki bi rok trajanja bio ovim rafaelo kuglicama ukoliko stalno budu u hladnjaku?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
onoliko koliko je rok trajanja siru. Ja koristim pola milbonu pola pilos svježi sir kad pravim raffaelo jer milbona sama mi bude nekako premljeckava, pa pilos i kokosovo brašno sve lijepo povezu.
btw, u obje vrste kuglica stavljam steviju u tekucini |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako cu se ja svejedno tržati tradicionalnih receptura uglavnom, svejedno se veselim novim recepticima, možda i posluže ako ne sad, onda sigurno za dalje
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Draga moja Avangard iz srca preporucujem otvaranje yt kanala jer sa tvojim savjetima i preporukama jako puno ljudi bi bili sretni sa svojim resultatima. Edited by Zoki - 12 Sijecanj 2014 at 22:49 |
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
mirnabrstilo
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Raffaello je savršen!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |