D: Usporedba najpopularnijih fat burner sastojaka |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2013 at 14:46 |
Svi komentari na temu: Usporedba najpopularnijih fat burner sastojaka
zanimljiv clanak. ;) samo ocu imam 2 komentara: 1. mitohondrij je organel, ne organela, kao što bi se dalo zakljuciti iz vaše deklinacije ;). 2. tyrosine možemo lijepo napisati tirozin na hrvatski jer se tak i upotrebljava. :) |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
*samo imam :P
i nemojte se uvrijediti, vec sam znala procitati da ljudi pišu organelA (ne na ovoj stranici).. :D
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Celijske organele, svi smo tako ucili, ili je to neki novopeceni jezik
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
pitanje za one koji piju zeleni caj: gdje ga nabavljate, koji uzimate (vidim da u kuci zelenog caja ima vise vrsta) i po kojoj cijeni?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja narucujem caj na ovoj stranici http://www.svijetcaja.com/
dodje mi doma poštoma. cijena je za 50g prosjecno od 25-30 kn, vidjeti ceš ima ih puno u ponudi. A poštarina mi dodje 30 kn. Ako si u Zg možeš i tamo kupiti. |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thermo isproban, za mene ne vrijedi ni lipe..Samo narušava zdravlje, meni diže kiselinu u želucu do neizdržljivosti, dakle, dolazi mi mi iz guzice u glavu da ne bacam više pare
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
raffo
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar clanak o burnerima ali samo bi se nadovezao da treba ipak paziti na prehranu i ubaciti tjedno 4 puta ajerobne vjezbe po 40 min , i uspjeh je zagarantiran
|
|
lucyle
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cekajte, da li je sad zakljucak clanka da je najbolji burner CLA & GREEN TEA plus L-CARNITINE ? naravno uz sredenu prehranu i redovitu tjelovježbu?Htjela bih si uzet neki,a nisam sigurna koji je najbolji?
|
|
112358
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Guys, možda kasnim (pokoju godinu :D ), ali dajte mi objasnite: "Za optimalni efekt trebalo bi unijeti 1000-1200 g EGCG-a dnevno podijeljeno u 2-4 doze. Kako je tu dozu teško unijeti samo pijuci zeleni caj, preporuca se suplementacija" Pa eto ako može objašnjenje KOJOM suplementacijom netko unosi KILOGRAM ili i više bilo koje supstance?! (1000 grama=1 kilogram, prefiks kilo znaci 1000). Toliko od mene, društvenjak po struci, ali držim klincima iz osnovne i srednje instrukcije iz svih predmeta i ovo mi je baš bio dobar primjer zašto uciti mjerne jedinice :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |